IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Живот
12:04 | 18 юни 2017
Обновен: 20:34 | 23 март 2024

Как остаряват зoдиите?

Вижте кои приемат старостта мъдро и кои си остават деца по душа за цял живот

По материала работи: Слав Велев
Как остаряват зoдиите?

Зодиакалният знак, под който сме родени, би могъл да има голямо влияние върху редица аспекти в нашия живот. Всеки от нас поне веднъж се е замислял как ще остарее.Как ще остареете вие според звездната карта  вижте в следващите редове.

 

Овен

 

 

 Представителите на зодия Овен са тези, които могат да игнорират собствената си възраст. Рядко мислят за това какво ще е утре и живеят живота си тук и сега. Техният силен дух и позитивизъм им дават голяма енергия, дори в напреднала възраст. Овните дори на 60 могат да обуят кожени панталони, да се метнат на мотор или в други предизвикателства и ще го правят със страст не по-малка от тази в по-младите им години.

 

Телец

 

 

Телците обичат да си угаждат, особено когато става въпрос за храна. Ето защо с напредване на възрастта са склонни да трупат излишни килограми. Освен това с годините губят своята физическа и психическа гъвкавост. Въпреки това и болежките, които ще ги настигнат, те най-вероятно ще доживеят до старини.

 

Близнаци

С напредването на възрастта духовитите и забавни Близнаци определено не губят своя младежки дух. Рядко ще видите представител на тази зодия затворен у дома и неглижиращ случващото се навън. Напротив! Близнаците са динамични, любопитни, амбициозни и ще продължават да работят и да се развиват дори и след пенсионна възраст, ако здравето им го позволява.

 

Рак

Представителите на зодия Рак остаряват по два начина. Едните сякаш никога не порастват по дух, а другите се превръщат в грижовни личности, отдават се на семейството и сякаш забравят за собствените си нужди. На старини повечето представители на зодията биват много уважавани от околните и са типичните баби и дядовци.

 

Лъв

Лъвовете обичат винаги да са в центъра на вниманието. С течение на годините, те сякаш стават по-величествени, опитни, по-спокойни, а някой от тях пускат и коремче. Желанието им да бъдат забелязвани никога не ги напуска. Те искат още повече да им се възхищават, да служат като пример за подражание, но и да са постигнали голяма част от целите си в живота.

 

Дева

 

Много от представителите на зодия Дева с възрастта започват да възприемат все по-негативно света около тях. Стават по-критични, дребнави. Но винаги се стремят да запазят себе си в отлична форма и добро здраве. Често търсят начини да запазят не само физическата си привлекателност, но и умът гъвкав.

 

Везни

 

Везните са един от най-суетните зодиакални знаци. Те винаги се грижат за своята добра външност и това не намалява с напредване на възрастта. Готови са на всичко, за да забавят появата на бръчки и много внимават да не натрупат излишни килограми. Дори на 80, изглеждат с 10 години по-млади.

 

Скорпион

И на старини Скорпионите са встака величествени. Те обичат да се приемат като мъдри хора, натрупали много мъдрости и опит през годините. За жалост някои техни мании се засилват с напредването на възрастта, като това да следват някакви свои цели и убеждения. Тъй като на младини обичат да живеят, на старини искат спокойствие, дом, уют и партньор до себе си.

 

Стрелец

Подобно на представителите на зодия Овен, Стрелците отказват по всякакъв начин да мислят за старостта. Ето защо и често си търсят комплименти, досаждайки на хората около тях с въпроси за тяхната предполагаема възраст. И комплиментите, които получават са напълно оправдани, защото Стрелците винаги се стремят да поддържат добра форма. Дори на старини са привлекателни.

 

 Козирог

Козирог е знак, който в много отношения е свързан с времето, защото е управляван от Сатурн – планетата, която е отговорна за времето и неговото течение. Но това, което е интересно за родените под този знак, че времето тече в обратна посока за тях. В живота тръгват мъдри, отговорни, но с напредване на възрастта сякаш добавят повече детинщини и щуротии в живота си. Не бързат със сериозните проекти като брак и деца, а когато старостта ги настигне, обичат да разказват на по-младите за отминалото време.

 

Водолей

 С напредване на годините водолеите стават все по-ексцентрични. Ако на млади години са се впечатлявали какво мислят околните за тях, на една зряла възраст определено не им пука за хорското мнение. Дори на 80, те изглеждат много по-млади на външен вид, но и по дух.

 

 Риби

Рибите изпитват паника от старостта. Винаги имат усещането, че са могли да постигнат още и още в живота. 

 

Коментари

Новини Варна