IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
10:18 | 22 юни 2017
Обновен: 09:24 | 20 април 2024

Историята на мъничкия Тим, роден само... 74 грама

Отначало не е дишал, но собственичката му Андреа Макгоуан е успяла да го съживи

По материала работи: Пламен Янков
Историята на мъничкия Тим, роден само... 74 грама

Най-малкото кученце във Великобритания - йоркширското териерче Тим, е вече на седем седмици, но тежи само 250 гр, съобщи в. "Дейли мейл", цитират от Дарик.

 

Когато се е родил в котило от шест кученца, Тим е тежал само 74 гр. Отначало не е дишал, но собственичката му Андреа Макгоуан е успяла да го съживи. След това го е хранила на два часа, за да му даде шанс да оцелее. Тя дори го взима със себе си в закусвалнята им, за да може непрекъснато да се грижи за него.

 

 

 

Андреа каза, че ѝ е било по-трудно да отгледа малкото кученце, отколкото трите си деца. Тя непрекъснато се притеснява да не би той до се обезводни, ако не го нахрани навреме. На всичко отгоре Тим няма никакъв апетит.

 

 

 

Тим обаче е куражлия. Той е много по-смел от братчетата и сестричетата си. Те се стряскат, когато ги извадят от леговището им, а той обикаля наоколо, катери се, където може. Най-много обича да влиза в обувките и да скача отвисоко. Не отказва и да поспи в нечий скут.

 

Клиентите в семейната закусвалня обичат Тим и мнозина искат да го вземат. Андреа обаче е категорична, че той ще остане да живее с тях.

 

 

 

Възможно е Тим да страда от кучешки нанизъм, то това ще се разбере чак когато стане на 18 месеца.

 

Вижте още Кучета на състезание със сърфове (ВИДЕО+СНИМКИ)

Бездомно куче всеки ден носи подаръци на тайландка

Домашните любимци също са част от семейството (Снимки)

Бебе и куче, като две капки вода (СНИМКИ)

Най-щастливото куче в инвалидна количка (Снимки)

Коментари

Новини Варна