IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
21:25 | 22 юни 2017
Обновен: 09:33 | 8 април 2024

Време ли е да заживеем заедно – признаците, които подсказват

Кои са критериите, по които да се ориентираме?

По материала работи: Юлиян Атанасов
Време ли е да заживеем заедно – признаците, които подсказват

Идеята да заживеем заедно с половинката си може да бъде едновременно вълнуваща и ужасяваща, особено имайки предвид, че навлизаме в изцяло друго ниво на интимност.А след всички съвети, които сме получили от семейството и приятелите ни, да решим дали в крайна сметка сме готови да предприемем тази важна стъпка, не е никак лесно.Тъй като всяка връзка се развива със свое собствено темпо, е важно да определим подходящото време, за да се преместим да живеем заедно. Това решение трябва да се основава на етапа, на който се намира връзката ни, или на начина, по който се развива, а не единствено на продължителността ѝ, въпреки че това също е важно.Специалистите съветват да съобразим решението си с тези критерии.

 

Заедно сме поне от година

Колкото по-дълго, толкова по-добре. Това дава на двойките достатъчно време, за да преминат през повечето ежедневни трудности, които биха могли да разкрият препъникамъните в отношенията. Мнозина смятат, че тази крачка е по-голямо предизвикателство, отколкото планирането на сватба.

 

Когато се познаваме наистина добре

Трябва да се уверим, че познаваме много добре бъдещия си потенциален съквартирант, като тук не става дума просто за любимия му цвят или как обича да пие кафето си. Трябва да знаем нюансите в предпочитания от половинката ни начин на живот.За целта е добре да знаем неговите хобита, странности и дори начина, по който поддържа дома си. Всичко това може да бъде сериозна причина за скандали, които да завършат и с раздяла.

 

Когато няма външни фактори, които пречат на решението

Една от най-големите грешки, които двойките правят, е да се преместят да живеят заедно поради финансови съображения. Повечето жени приемат тази стъпка като задълбочаване на връзката, но много мъже я предприемат, защото е удобно за тях, въпреки че са наясно, че това не е правилният човек за тях.Единствената мотивация за тази крачка трябва да бъде взаимното желание да изградим бъдеще заедно.

tialoto.bg

Четете още: 49% от българите с килограми над нормата

Коментари

Новини Варна