IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
15:51 | 14 май 2016
Обновен: 07:24 | 25 март 2024

Какъв приятел сте според зодията

Звездите знаят дали си истински с тези, които харесваш

По материала работи: Слав Велев
Какъв приятел сте според зодията

Всеки от нас иска да бъде заобиколен от истински и откровени хора. Верните приятели обаче са все по-голяма рядкост и понякога си заслужава човек да се допита до звездите за помощ дори при избора на такива... или не? Дори да не вярвате в астрологията, ако се замислите има някаква зависимост между представителите на еднаквите зодиакални знаци. А ето и как тя ще ви ориентира какъв човек имате насреща (и какъв сте вие) и дали можете спокойно да го наречете приятел:

Овен: Независимият приятел (21 март – 19 април)

Като Овен вие сте посветени на своите близки и сте лоялен приятел, който се застъпва за другарите си. Но понякога обичате да рискувате и правите нещо бунтарско и различно от всички останали.

Телец: Опората (20 април – 20 май)

Вие сте стабилни, солидни и можете да изслушвате другите без да ги съдите. Но по свой си начин сте упорити и не се страхувате да изказвате мнението си, което понякога ви навлича гнева на останалите.

Близнаци: Купонджията (21 май – 20 юни)

Вие сте от тези приятели, които винаги са готови за парти. Понякога в очите на другите изглеждате несериозни, но те винаги търсят компанията ви, когато искат да се забавляват. Често сте „звездата“ в компанията и всички гравитират около вас и ви слушат с интерес.

Рак: Емоционалният приятел (21 юни – 22 юли)

Вие цените близките и приятелите си над всичко друго в живота. Живеете на инстинкт и влагате емоция във всичко. Хората обичат да общуват с вас, защото сте емпатични и успявате да влезете в техния емоционален градус. Лоялни сте до дупка.

Лъв: Изтощаващият приятел (23 юли – 22 август)

Лъвовете искат всичко да се върти около тях и са готови на какво ли не, за да се превърнат в центъра на вниманието.

Дева: Работохоликът (23 август – 22 септември)

Девите успяват да тушират емоциите си и да останат фокусирани върху задачите и крайната цел. Нерядко техните най-близки приятели са колеги от сферата им на работа.

Везни: Пристрастени към социалната мрежа (23 септември – 22 октомври)

Те взимат активността си в мрежата много насериозно. Винаги отразяват постовете на другите и гледат да оставят коментар.

Скорпион: Страстният приятел (23 октомври – 21 ноември)

Като Скорпион вие правите всичко с много страст. Емоциите ръководят живота ви и то в своята крайност, което понякога води до пресичане на някои граници. Представителите на този знак са много креативни и имат мръсно подсъзнание.

Стрелец: Безстрашният авантюрист (22 ноември – 21 декември)

Стрелците обичат да пътуват, да се сблъскват с нови неща и да рискуват. С тях никога няма да скучаете и ще преживеете куп приключения.

Козирог: Менторът (22 декември – 19 януари)

Козирозите обичат да поучават и излъчват мъдрост и разум. Ако имате край себе си такъв приятел, то не се колебайте да му поискате съвет. Ще бъде обективен и практичен.

Водолей: Истински и ексцентричен (20 януари – 18 февруари)

Водолеите са уникални, различни от всички останали и това ги прави страхотни приятели. Те не се вписват в никакви стереотипи и са лесни за общуване, което ги прави предпочитана компания.

Риби: Бохемът (19 февруари – 20 март)

За разлика от Близнаците, Рибите също умеят да се забавляват, но не държат да са в центъра на събитията. Емоционални и весели, тези хора са страхотни за маса, но може спокойно да им доверите и най-съкровените си тайни, тъй като ще ви изслушат, ще ви успокоят и после ще намерят начин да ви накарат да забравите за проблемите си.

tialoto.bg

Коментари

Новини Варна