IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Живот
20:57 | 16 юли 2017
Обновен: 07:42 | 17 април 2024

Риби, очаква ви една незабравима седмица!

Седмичен хороскоп за 17-23 юли

По материала работи: Слав Велев
Риби, очаква ви една незабравима седмица!

Овен През тази седмица се пригответе да запретнете ръкави. Работата ще е много и може да се наложи да оставате и след работно време или да си взимате работа за вкъщи. Бъдете предпазливи, тъй като в началото на периода емоциите ще ви пречат реално да оценявате ситуациите, възможни са конфликти, резки решения и действия. Средата на седмицата ще бъде белязана от неудовлетворение и протест от съществуващото положение в делата и отношенията с възлюбените, което ще бъде сериозна пречка за наистина важните неща. В четвъртък и петък най-добре не драматизирайте, а според текущите събития определете коя страна от живота ви се нуждае от промяна. През почивните дни е важно да разчистите полето за нови събития. Това ще е благоприятен момент за смяна на курса, за отказ от претенции и корекция на авторитета ви.

 

Телец Първият ден на новата седмица ще е най-важният за вас ден, когато ще се случи преориентация в отношението ви дадена тема, която е от първостепенно значение за вас. В средата на периода може да се почувствате изключително вдъхновени от дадено нещо и за части от секундата да се откажете. Но в сряда може да възникне и неочаквано силно увлечение, поради което да загубите самоконтрол, да изпуснете непремерени думи, да извършите неадекватни постъпки. Като цяло през седмицата тенденциите носят възможност за разреждане на напрежението с всеки изминал ден. Затова през почивните дни е добре да се постараете да пренасочите прекалената си енергия върху действия, където можете да разчистите нещо и да се избавите от стари неща.

 

Близнаци През тази седмица ще ви се иска да избягате от реалността, ще ви се струва, че светът е прекалено тесен за вас и това донякъде ще е вярно. В средата на периода степента на напрежение и неудовлетвореност ще ви подтикват към решителни и дори рисковани действия. Имайте верен човек и приятел до себе си, за да се предпазите от грешки. Всъщност ви е необходим само „пусков ключ“, някоя внезапна откровеност, информация, за да се задвижи верижната реакция на промените. Погрижете се основите под краката ви да не образуват цепнатини. В отношенията с близките разговорите сега ще са от съществено значение и е необходимо да проявявате търпение и мъдрост, за да си осигурите необходимата сигурност.

 

Рак През тази седмица и особено през първите дни на периода ви предстои ви важна среща или дори сериозен разговор със самите вас. Необходимо е да си изясните картината на емоции и чувства, които до момента са били под похлупака на външни събития и чуждо влияние. Вторник може да се окаже сложен ден, когато да направите не съвсем приятно за себе си откритие или някой да наруши вашия комфорт или покой. В края на седмицата очаквайте събития и с приятна окраска, връщане на дълг или получаване на дълго чакана информация, която да разсее тревогите ви.

 

Лъв В началото на седмицата е възможно да усетите необяснимо напрежение. Това е повод да разберете какво точно ви пречи по пътя напред. Добре е символично или реално да се избавите от ненужни неща и емоции. Това ще ви позволи да усетите повече ред и маневреност за въплъщение на новите си планове. В средата на периода ще сте склонни сте да приемате всичко присърце, затова по-добре е да ограничите контактите. Бъдете внимателни към близките, вниквайте в проблемите им, ненатрапчиво давайте съвети и подсказвайте. Постарайте се да запазите равновесие в близкото си обкръжение. Сега е моментът да обърнете повече внимание на здравето си и да промените начина си на хранене.

 

Дева През първите дни на новата не седмица не пришпорвайте събитията. Не бързайте днес с проявата на инициатива. Ситуациите сами ще ви поставят пред важна тема, която изисква доработване. И тогава най-добре да не бягате и сериозно да помислите какво се изисква от вас. Четвъртък ще е сложен ден за лични отношения. Може да възникне необходимост от вземането на важни решения. Не изпадайте в откровения. Възможно е нещо да си отиде завинаги, но най-скъпото следва да пазите. Старайте се да проявявате повече мекота към близките си. Предпазливостта няма да ви попречи и по парични въпроси. 

 

Везни През тази седмица може да усещате особено силна потребност от промени. В първите дни на периода се старайте конструктивно и открито да проявявате чувства, не бягайте от проблемите и давайте отговори, когато ви ги искат. В четвъртък или петък важна тема може да получи отсрочка и да загубите шанс да се издигнете на ново ниво в отношенията или в деловото взаимодействие. Особено остро може да стои въпросът за смяна на имиджа и външния ви вид. По-полезни ще са ви преобразувания, които изискват от вас усилия (да се запишете на курс по чужд език или фитнес, например).

 

Скорпион През тази седмица ще е много важно да си наложите да сте спокойни и да осмисляте добре и трезво действията си. Вероятни конфликти в обкръжението ви ще ви накарат да преосмислите привичните нагласи. Във вторник и сряда е възможно да се изостри надпреварата, борбата за власт и доминиране. Най-малко от всичко сега е необходимо да проявявате самонадеяност там, където чувствате напрежение. Не бързайте нищо да започвате, иначе ще се натъкнете на проблеми, които ще ви устроят околните. В петък наблегнете на подготвителните дейности. Това е добра възможност да преосмислите плановете си и да оставите най-жизнеспособните. През почивните дни не правете компромиси с времето си и се отдайте на пълно отпускане и откъсване от служебните проблеми. 

 

Стрелец Това е седмица, която е най-добре да посветите на почивка. Отложете всички срещи, разговори, ако те не се отнасят до текущите дела и могат да почакат. Възможно е да се почувствате разколебани от категоричните изисквания и претенциите на някои хора и партньори. Усложняването на обстоятелствата и довеждането на някоя тема до крайности могат да ви тласнат към важно решение. Зад външните, дори много значими за вас събития не пропускайте внезапните откровения, идеи, знаци от друга тема, която влиза в живота ви. Ревността в любовта може да доведе до необмислени резки решения. Има вероятност от преразглеждане на отношения.

 

Козирог През новата седмица ще усетите, че натоварването нараства, но нещо може да ви тегли назад и да ви кара да се оглеждате на мечти и надежди, на които не е съдено да се сбъднат. Възможна е да получите многозначителна информация, както и да усетите необходимост да се потопите в чужди проблеми. Вие можете да успокоите, да вдъхновите друг човек и сега това е по-полезно, отколкото да засядате на собствените си неутешителни мисли. Възстановете полезните си навици и връзките, които ще допринасят за това. Намерете компания за посещение на фитнес залата или за вечерна разходка. Ако сте на морето не правете компромиси със сигурността. Пазете се от прекалената употреба на алкохол и не ходете на непознати места сами. 

 

Водолей Новата седмица може да ви поднесе някои препятствия в работата ви. Във вторник и сряда не започвайте нищо ново, действайте само ако някъде е наложително да отстраните хаоса или да укрепите позиции. Сведете броя на задачите до минимум, повече внимание отделяйте на преговори с партньори. В личния живот ситуацията може да е кризисна, а партньор да проявява упоритост или егоизъм. В петък се развличайте, занимавайте се с свои дела. През почивните дни някой от обкръжението ви може да се държи агресивно. Използвайте промените, за да обновите договорености с партньори. Контактите, които сега се стичат спонтанно, с времето ще подхранват доходите ви. Самостоятелните представители на знака може да срещнат своята дългочакана любов.

 

Риби Очаква ви една незабравима седмица, наситена с много нови преживявания и запознанства с интересни хора. В понеделник влагайте максимум усилия, но не очаквайте прекалено много. В средата на периода е емоциите ще ви пречат да мислите рационално и ще ви отвличат от първостепенните задачи. В петък са възможни грешки във финансовите въпроси както и изостряне на конкуренцията. През почивните дни може да усетите остра емоционалната неудовлетвореност, но избягвайте желанието да си кажете всичко, което мислите, на партньори. По-добре се концентрирайте върху рутинни дела, дайте енергийна храна на плановете си и вземете най-претегленото решение.

Actualno.com

 

Четете още: Късмет чака Лъвовете през втората половина на 2017-а

Коментари

Новини Варна