IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
21:26 | 21 юли 2017
Обновен: 05:07 | 15 април 2024

5 знака, че човекът до вас е правилен

Как да разберем, че връзката не е грешка? Вижте!

По материала работи: Ставри Таргов
5 знака, че човекът до вас е правилен

До нас има човек с когото се чувстваме прекрасно? Той прави всичко за нас и разговорите с него винаги са толкова приятни и в същото време полезни.  

 

Той е наш пример за всичко и никога не се чувстваме отегчени покрай него. Звучи перфектно и като се замислим се сещаме за поговорката „Прекалено хубаво не е на хубаво!”.  

 

Да, но все пак кой не си мечтае за подобна връзка. Това наистина е нещо, което мнозина се опитват да постигнат – хармония и разбирателство, подправени разбира се с щипка сол, за да могат да бъдат оценени моментите на щастие.  

 

Как обаче да разберем, че действително сме един за друг и ни чакат невероятни преживявания и хармония?  

 

1. Имате сходни и в същото време достатъчно различни интереси  

 

Когато сме прекалено еднакви, настъпва еднообразие и скандали за щяло и нещяло, връзката върви на едно място. Когато пък сме прекалено различни, неразбирателството започва да управлява връзката. Един иска едно, другият нещо коренно различно и така до безкрай.  

 

2. Разбирате се перфектно – само с поглед дори  

 

Усещате от километри, когато нещо не е наред или когато се е случило нещо вълнуващо. Разбирате кога партньорът има нужда от помощ и подкрепа. Няма нужда от дълги обяснения, за да разберете душевното състояние на другия и неговите нужди.  

 

Останалите признаци, че това е човекът за вас - четете в TeenProblem.net

Коментари

Новини Варна