IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
18:44 | 24 юли 2017
Обновен: 19:13 | 14 април 2024

5 признака, че сме открили сродната си душа

Кои са те?

По материала работи: Юлиян Атанасов
5 признака, че сме открили сродната си душа

Пеперуди в стомаха и незабравима тръпка – част от живота на всеки един. Но това достоверни знаци ли са, че сме открили сродната си душа? Разбира се, че не са. Когато на човек му е приятно с друг, той се чувства именно по този начин. Всяко едно запознанство е вълнение, нови емоции, всяка първа среща носи усмивки, приливи на щастие и необяснимо приповдигнато настроение.Как обаче да разберем, че сме открили правилния човек, който заслужава доверието ни?

 

1. Грижовен е и не пропуска да ви казва „Обичам те” по хиляди начини – „Облечи се топло”, „Пази се”, „Не забравяй да се храниш добре”, „Как си”

 

2. Слуша с цялото внимание на света за това как е минал вашия ден. Това наистина го вълнува и не симулира интерес. Иска да разбере какво ви се е случило, да се радва с вас или да ви даде огромна доза успокоение.

 

3. Не ви обвинява и не ви натяква за грешките, които сте допуснали. Сродната душа изслушва и намира решение на проблема. Няма никога да чуете израза „Аз нали ти казах”. На ясно е, че човек прави грешки и се опитва да помогне.

 

4. За правилния човек вие сте на първо място. Той държи заедно да взимате решения и това е причината да се допитва до вас за най-малкото, като дали да излезете с приятели вечерта. Не би ви пренебрегнал за каквото и да било.

 

5. Уважава приятелите ви и семейството. На ясно е, че именно тези хора имат заслуга да сте човекът, който сте. Те са хората, които са ви изградили като личност и „правилният” никога не би ги пренебрегнал.

 

teenproblem.net

 

Четете още: 10 причини да правите телефонен секс

Коментари

Новини Варна