IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
08:49 | 24 юли 2017
Обновен: 06:25 | 26 март 2024

Любовен хороскоп за 24 – 30 юли 2017

Коя зодия ще има шанс за нова любов

По материала работи: Слав Велев
Любовен хороскоп за 24 – 30 юли 2017

Тази седмица Венера ще се противопостави на Сатурн. С тази енергия ще ни бъде трудно да получим това, което искаме в любовта. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

 

Овен

Още в началото на седмицата ще възникне ситуация, която ще ви накара да се затворите към половинката си. Той или тя може да изкаже негативно мнение относно ваше решение или идея. В резултат ще се чувствате по-малко сигурни в човека до себе си и дори е възможно да ограничите споделянията. Не позволявайте на разногласията да нарушат хармонията, но ако се чувствате силно засегнати е време да споделите емоциите си.

 

Телец

Разногласия с партньора може да се появят и при Телците и те ще бъдат породени от финансови въпроси. Възможно е да се разминавате в някои идеи и желания и половинката ви да не е толкова финансово отворена. За Телците е важно да имат материална сигурност във връзката, за да бъдат щастливи.

 

Близнаци

Романтиката може да е мит през тази седмица за обвързаните Близнаци. Независимо от това какво правите, дали се опитвате да се радвате на живота, той или тя ще проваля всичките ви планове. Това може да ви накара да се почувствате по-малко привлекателни и ценени.Друга възможност е, че любимият човек може би преминава през труден период. Романтичните ви идеи са безполезни, ако половинката ви не е щастлива, ето защо е добре да поговорите.

 

Рак

Що се отнася до любовта, през тази седмица може да се почувствате доста натоварени. Всички необходими задачи, които изискват внимание, изглежда падат на вашите рамене. Независимо за какво става въпрос, ще започнете да се чувствате така, сякаш вие вършите всичко, а партньорът ви се радва на ползите. Много е важно да не премълчавате случващото се и да поговорите с любимия човек.

 

Лъв

В началото на седмицата може да почувствате известни ограничения, свързани с вашия любовен живот. Някой, с когото общувате любовно може да не ви носи тези приятни емоции, от които се нуждаете или може би сте попаднали в любовна афера, която не се е развила според очакванията ви. Ако е така, сега е моментът да прекратите тези връзки, а след това направете планове за вашето бъдеще.

 

Дева

Семейните задължения могат да попречат на щастието ви. Може да поискате от партньора ви да поема повече отговорности. Това може да се окаже критична точка за него, а за вас възможност да се докажете в кариерата. Добре е да поговорите и да намерите баланса, за да не се разочаровате.

 

Везни

Вашите идеи относно любовта ще бъдат дълбоки. Ако се нуждаете от любовен съвет, не се допитвайте до роднини, даже запазете идеите си само за себе си на този етап. В противен случай, някой може да се опита да ги провали. До края на седмицата ще бъдете на една вълна с половинката си. Възползвайте се от времето прекарано заедно.

 

Скорпион

В началото на седмицата може да попаднете в криза по отношение на финансите ви. За щастие любимият човек може да се справя по добре с тези неща и да ви предложи помощта си. От една страна сте готови да приемете щедрото предложение, но от друга не сте толкова сигурни.Помислете защо не бихте искали любимият човек да ви измъкне от положението, в което се намирате или намерете друг начин да се справите със ситуацията.

 

Стрелец

Вашият партньор иска да запази хармонията в отношенията ви, но тази седмица може да се почувствате малко неуравновесени. Личните отговорности ще ви натежат в даден момент и това ще засенчи романтиката ви. За щастие в края на седмицата отново ще сте готови за приятни изживявания. Ако сте необвързани, има шанс да срещнете някого и да бъдете привлечени от човек, който се разминава с вашия типаж за партньор. Бъдете отворени.

 

Козирог

Несигурността, която изпитвате в любовта, може да започне да ви потиска. Помислете защо се случва това, дали не изпитвате страх, не премълчавате нещо, тревога за романтична ситуация. Споделете пред половинката вашите притеснения, в противен случай ще продължавате да се чувствате зле.

 

Водолей

Не така хармонично ще върви и любовният живот за Водолеите. Ваш близък приятел ще ви критикува по отношения на избора, който сте направили в любовта. Добре е да изясните неговата негативна позиция и да поставите граници.Помислете добре в какво положение се намирате на този етап в любовта, но решението вземете сами.

 

Риби

Рибите ще бъдат особено привлекателни през тази седмица и това няма да остане незабелязано. Ако сте необвързани е добре да се оглеждате повече край себе си. Любовта и романтиката може да бъдат навсякъде.

 

az-jenata.bg

 

Четете още:     

Коментари

Новини Варна