IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
17:37 | 25 юли 2017
Обновен: 02:48 | 25 април 2024

Джони Деп обвинен, че водил разточителен живот

За съхранение на всичко, което си е купувал, актьорът е наел 12 склада, за които плаща месечен наем от 500 000 долара

По материала работи: Борис Проданов
Джони Деп обвинен, че водил разточителен живот

Компанията „Мениджмънт груп“ (ТМГ), която доскоро се грижеше за финансите на холивудската звезда Джони Деп, го обвини, че води прекалено разточителен живот.


За съхранение на всичко, което си е купувал, актьорът е наел 12 склада, за които плаща месечен наем от 500 000 долара. За имуществото му се грижат 40 души, на които месечно плаща 300 000 долара. Ексцентричният актьор харчи месечно и по 2 млн. долара за задоволяване на капризите и приумиците си. Той броил 7000 долара за закупуване на дивана, който бе използван в риалити шоуто на сестрите Кардашян.


Всичко започна, когато Джони Деп заведе дело срещу ТМГ за изплащане на обезщетение от 25 млн. долара заради измами и небрежност. ТМГ отговори на това с насрещен иск, твърдейки, че актьорът пилее много пари за къщи, самолети и произведения на изкуството, въпреки нейните предупреждения за главоломно растящите му и все странни разходи.

 

Според ТМГ Джони Деп има 14 къщи, 70 китари, 45 луксозни коли, яхта на стойност 18 милиона долара, частен самолет и огромни количества скъпи вина. Освен това актьорът похарчил 75 милиона долара за закупуване, обновяване и оборудване на 14 недвижими имоти, сред които са къщи на Бахамите, в Южна Франция и Холивуд, ферма за коне в Кентъки и няколко апартамента в Лос Анджелис. Само полетите на частния му самолет струват по 200 000 долара на месец, а за един месец той харчи по 30 000 долара за вина от цял свят.


Плюс хвърлени милиона за различни холивудски сувенири, като дрехи на Мерилин Монро и Марлон Брандо. Талантливият иначе актьор притежава и около 200 произведения на изкуството от известни автори. За съхранение на всички тези предмети Деп е наел 12 склада, за които плаща на месец по 500 000 долара.

 

БГНЕС

 

Още по темата: Звездният рожденик: Джони Деп на 54

Коментари

Новини Варна