IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Култура
21:51 | 25 юли 2017
Обновен: 10:40 | 26 февруари 2024

Следващият филм за Агент 007 ще е на екран през 2019-а

Засега не е потвърдено, че ролята на супер шпионина отново ще е поверена на Даниел Крейг

По материала работи: Борис Проданов
Следващият филм за Агент 007 ще е на екран през 2019-а

Най-после е потвърдена датата на излизане на голям екран на следващия игрален филм с главен герой Джеймс Бонд, който е с работно заглавие „Бонд 25”.


Засега не е потвърдено, че ролята на супер шпионина Бонд отново ще е поверена на Даниел Крейг.


Не е ясно и кой режисьор ще се заеме с „Бонд 25”, а сценарият се пише от носителите на британската кино награда BAFTA Нийл Първис и Робърт Уейд, които са сценаристи и на предишните шест филма, последният от които е 'Spectre' (2015). Продуценти отново са Барбара Броколи и Майкъл Уилсън.


Според в. „Ню Йорк таймс” е сигурно, че Крейг отново ще се превъплъти в Бонд, въпреки че преди това казваше, че е решен да не го прави.


Режисьорът на 'Spectre' и 'Skyfall' (2012) Сам Мендес едва ли ще направи трилогия, тъй като е започнал работа по трилъра 'The Voyeur's Motel'.


Има вероятност режисьор да бъде Кристъфър Нолан, който беше казал за Playboy, че е готов да приеме предизвикателството.


Ако все пак следващият Бонд не е Даниел Крейг, букмейкърите приемат залагания за няколко актьори, сред които са Идрис Елба, Том Хидълстън, Деймиън Люис, Том Харди, Ейдън Търнър, Джак Хюстън и Джеймс Нортън.

 

БГНЕС

Коментари

Новини Варна