IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
21:58 | 28 юли 2017
Обновен: 02:01 | 7 май 2024

Джордж Клуни има най-красивото лице

Той е приеман като най-красивия човек в света от десетилетия, но статутът му вече е доказан от науката

По материала работи: Слав Велев
Джордж Клуни има най-красивото лице

Джордж Клуни има най-красивото лице, отчита класация сред лицата на различни известни личности. Счита се, че характеристиките на 56-годишния актьор са били 91,86% правилни според формулата на златното сечение и еталона за красота на древните гърци.


Според теорията и технологията за компютърно картографиране Райън Гослинг има перфектния нос, Хари Стайлс има най-красивите очи и най-добрата брадичка, а Дейвид Бекъм има най-перфектно оформеното лице, съобщава Дейли Мейл, цитиран от az-jenata.bg.

 

Клуни, който преди месец стана баща на близнаци беше тестван с най-новите техники за картографиране на лицето от пластични хирурзи.
„Джордж Клуни е приеман като най-красивия човек в света от десетилетия и е чудесно, че статутът му вече е доказан от науката.“ – споделя д-р Де Силва, ръководител на The Centre For Advanced Facial Cosmetic And Plastic Surgery в Лондон.


„Тези съвсем нови техники за компютърно картографиране ни позволяват да разрешим някои от мистериите за това, което прави човек физически красив.“, споделят специалистите, а златното сечение е математическо уравнение, измислено от гърците в опит да се измери красотата.


То може да бъде приложено към всичко и е използвано от Леонардо да Винчи за перфектното човешко мъжко тяло в прочутата си работа Virtruvian Man.

Коментари

Новини Варна