IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
13:11 | 29 юли 2017
Обновен: 19:56 | 5 май 2024

Джордж Клуни е с най-красивото лице

Счита се, че характеристиките на 56-годишния актьор са били 91,86% правилни

По материала работи: Юлиян Атанасов
Джордж Клуни е с най-красивото лице

 „Клуни е като костюм на Шанел, винаги ще бъде на мода.“

Помните ли този цитат от „Сексът и градът“? Е, според класация, лицето на актьора Джордж Клуни е обявено за най-красиво в света измежду тези на много други известни господа.Счита се, че характеристиките на 56-годишния актьор са били 91,86% правилни според формулата на златното сечение и еталона за красота на древните гърци.

 

Според теорията и технологията за компютърно картографиране Райън Гослинг има перфектния нос, Хари Стайлс има най-красивите очи и най-добрата брадичка, а Дейвид Бекъм има най-перфектно оформеното лице, съобщава Дейли Мейл.

 

Клуни, който преди месец стана баща на близнаци беше тестван с най-новите техники за картографиране на лицето от пластични хирурзи.„Джордж Клуни е приеман като най-красивия човек в света от десетилетия и е чудесно, че статутът му вече е доказан от науката.“ – споделя д-р Де Силва, ръководител на The Centre For Advanced Facial Cosmetic And Plastic Surgery в Лондон.

 

 „Тези съвсем нови техники за компютърно картографиране ни позволяват да разрешим някои от мистериите за това, което прави човек физически красив.“, споделят специалистите, а златното сечение е математическо уравнение, измислено от гърците в опит да се измери красотата.То може да бъде приложено към всичко и е използвано от Леонардо да Винчи за перфектното човешко мъжко тяло в прочутата си работа Virtruvian Man.

 

az-jenata.bg

Четете още:Всяка пета двойка се запознава в социалните мрежи

 

Коментари

Новини Варна