Продукти:
6 големи кроасана с масло
няколко парчета бекон
няколко тънки наденички
За заливката:
10 яйца
1 и 1/2 чаша прясно мляко
1/2 чаша течна сметана за готвене
сол, черен пипер на вкус
Приготвяне:
Разрежете всеки кроасан наполовина по дължина. Сложете между двете половини парченца запържен бекон, наденички, салам. Подредете напълнените кроасани в тавичка и ги залейте със яйчено-млечната смес.Сложете върху тях хартия за печене, а върху нея празна и по-тежка тава за печене. Така кроасаните ще се накиснат добре в заливката. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 40 минути.
az-jenata.bg
Четете още: Седмичен хороскоп за 31 юли – 6 август
Коментари