IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
11:49 | 23 август 2017
Обновен: 03:15 | 6 април 2024

5 признака, че той не е готов за сериозна връзка

Връзките са напълно непредсказуеми и никога не можеш да кажеш какво точно може да се случи с отношенията ти

По материала работи: Пламен Янков
5 признака, че той не е готов за сериозна връзка

Хората, които са имали много връзки или са обвързани от доста време , знаят, че да изградиш стабилни отношения изисква усилена работа. В противен случай връзката рано или късно ще се провали. Раздялата не е приятна за никого, затова, ако си в нова връзка, започваш тайничко да се чудиш дали няма начин да предвидиш дали тази връзка има бъдеще, или е обречена на провал. Естествено, отговорът е НЕ! Връзките са напълно непредсказуеми и никога не можеш да кажеш какво точно може да се случи с отношенията ти. Но има някои признаци, които показват, че партньорът ти не е готов за сериозни отношения.

 

Ето някои от тях:

 

1. Винаги, когато се скарате, той къса с теб Да, може би не го мисли сериозно, на следващия ден се извинява и оправя нещата, но фактът, че при всеки проблем започва да мисли за раздяла ясно показва, че не е готов да се отдаде на сериозна връзка.

 

2. Той никога не говори за връзката ви И докато се забавлявате заедно, изкарвате си страхотно и мислите, че отношенията ви се развиват, той никога не коментира връзката ви, какво харесва в нея и до къде иска да стигне.

 

3. Той не се държи като обвързан В началото на връзката, ако той не е бил обвързан от доста време, нормално е да има нужда да свикне с новия начин живот. Но ако са минали няколко месеца и той продължава да се държи сякаш е свободна птичка, това е ясен знак, че няма особено желание да бъде във връзка.

 

4. Връзката ви не се развива Усещаш ли, че отношенията ви са зациклили на едно място и не се развиват? Излизате по срещи от месеци, но само толкова. Дори не ви е минавало през ума, че може да заживеете заедно или да създадете малко по-сериозни отношения? Какво ли е това?

 

5. Той не се интересува от физическите ласки Ако той няма ежедневно желание да прави секс с теб, особено в началото на връзката, това е ясен знак, че няма желание за сериозно обвързване. Твоят партньор трябва да те желае ежедневно.

dama.bg

Коментари

Новини Варна