IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
10:24 | 25 септември 2017
Обновен: 16:58 | 22 март 2024

Дженифър Лопес дари 1 милион долара за пострадалите от урагана в Пуерто Рико

Певицата е родена в Ню Йорк, но родителите ѝ са пуерториканци

По материала работи: Пламен Янков
Дженифър Лопес дари 1 милион долара за пострадалите от урагана в Пуерто Рико

Дженифър Лопес дари 1 милион долара в полза на бедстващите в Пуерто Рико по време на кампания в щата Ню Йорк за набиране на средства за острова, разрушен от циклона "Мария" преди пет дена, предаде АФП, цитират от БНТ.

 

Певицата е родена в Ню Йорк, но родителите ѝ са пуерториканци. Тя обясни, че дарението ще бъде предадено на няколко благотворителни организации и увери, че ще продължи да работи с други латиноамерикански звезди, за да помогне на бедстващия остров.

 

Циклонът взе най-малко 33 жертви в Пуерто Рико и Доминика, няколко дена след като оттам премина ураганът "Ирма". Пуерто Рико беше залят от поройни дъждове и наводнения. Електрозахранването е прекъснато, като това може да продължи месеци. Телекомуникационните връзки почти изцяло са унищожени.

 

Условията за живот в Пуерто Рико непрекъснато се влошават след преминаването на циклона Мария. Хората чакат с часове на опашки, за да купят храна и бензин.

 

Четете още Леонардо Ди Каприо дари 1 млн. долара за пострадалите от урагана „Харви”

Коментари

Новини Варна