IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Живот
08:27 | 26 септември 2017
Обновен: 18:10 | 23 април 2024

Мария Игнатова на 38!

Ето най-важното за едно от най-популярните лица на родния екран

По материала работи: Пламен Янков
Мария Игнатова на 38!

На днешния 26 септември рожден ден празнува едно от най-популярните лица на родния ТВ екран – Мария Игнатова. Родена през 1979 година в София, тя започва своята кариера в телевизията като водеща на предаването "Втори тото шанс" по БНТ.

 

Днес тя е популярна като един от водещите на предаването "Господари на ефира", а освен това е водила още редица предавания като "България търси талант", "X factor" и други.

 

Ето най-интересното за живота и кариерата на Мария Игнатова:

 

Тя завършва средното си образование в САЩ, след което се завръща в България. Работи известно време като модел за холандска модна агенция.

 

Малцина знаят, че в началото на своята кариера Игнатова се пробва и като певица. Тя дори има три записани песни: "Не ме търси", "Искаш" и "Невъзможно". За певческата си кариера използва псевдонима Мари.

 

Спортните фенове я познават и като лице на българската Sportal TV.

 

През 2013-та чаровната водеща взе участие в първия сезон на хитовото предаване "Като две капки вода". Там тя се превъплъти в образите на редица популярни лица от българската и световната сцена.

 

Като актриса участва във филмите "Риба чук" и "Икона".

 

Има син Виктор от брака си с бизнесмена Петко Димитров.

 

Има дългогодишна връзка със своя колега Димитър Рачков, за която наскоро стана ясно, че е останала в миналото.

dnes.bg

Коментари

Новини Варна