IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
09:03 | 9 октомври 2017
Обновен: 19:19 | 24 април 2024

Любовен хороскоп за 9 – 15 октомври 2017

Големи промени за Близнаците

По материала работи: Пламен Янков
Любовен хороскоп за 9 – 15 октомври 2017

Звездната карта показва, че нещо изключително ще се случи в любовен план. Динамиката на планетите ще ни донесе повече романтика. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния хороскоп, подготвен от екипа на az-jenata.bg.


Овен

Тези от вас, които скоро са започнали да се срещат с някоя интересна личност, може да преминат на следващо ниво във взаимоотношенията си. От необвързани, рязко може да се окажете с партньор до себе си и щастливо влюбени. Възможно е дори да заживеете заедно. Всъщност възможностите са безкрайни, но любовният ангажимент е реален.
 

Телец

Когато става въпрос за романтика, определено ще има на какво да се радвате. Венера и Марс, космическите любовници, преминават през вашия 5-и дом на удоволствието. Ако скоро сте започнали нови любовни взаимоотношения, връзката ви може да премине към нов етап – сексуален. Желанията ви са похотливи и определено ще се отдадете на тях.


Близнаци

Уважаеми Близнаци, готови ли сте за големи промени в любовния ви живот? Най-невероятното небесно събитие ще се случи тази седмица и това ще се отрази положително на вашите взаимоотношения. Юпитер ще се премести в 7-ми дом на връзките и ангажиментите за първи път от 12 години.


Планетата на късмета ще остане в тази област на вашата графика до 8 ноември 2018 г. и със сигурност ще имате великолепни възможности в любовта. Това може да е вашата година, в която да сключите брак или да се радвате на други положителни събития в любовта. Ако сте необвързани, имате шанс за нова връзка.


Рак

Ако напоследък връзката не ви е удовлетворявала, тази седмица ви очаква радикална промяна. Юпитер, планетата на изобилието и благословенията, ще се премести във вашия 5-и дом на романтиката и удоволствието във вторник.


Тази пламенна планета ще остане в тази част на вашата графика до 8 ноември 2018 г. Необвързаните Раци ще имат възможност да се влюбят в човек, с когото чувстват дълбока емоционална връзка. Обвързаните ще се радват на по-плодородни взаимоотношения.

 

Лъв

Лъвовете ще се почувстват вдъхновени, уверени. Въпреки това е възможно да имате съмнения относно любовните ви взаимоотношения и това дали половинката ви е точният човек за вас или си губите времето. За щастие, след събота ще имате повече възможности за разговор, за да вземете и съответните решения.
 

Дева

Девите може да се почувстват така, сякаш се нуждаят от първа помощ, що се отнася до любовните въпроси. Плутон се движи през вашия романтичен сектор и това пътешествие ще промени завинаги вашата гледна точка.


Но през следващите дни ще се „сблъска“ както с Меркурий, така и със Слънцето. В резултат може да се почувствате така, сякаш любимият човек иска да ви манипулира. Добрата комуникация е важна, не заемайте отбранителна позиция.

 

Везни

Ако сте запазили чувствата си за някой специален за вас човек или напоследък любовният ви живот е бил разочароващ, енергията около вас определено ще се промени. Венера ще се премести във вашия знак в събота и ще остане във Везни до 7 ноември.


Ще се чувствате по-уверени в любовта, ще флиртувате с лекота, ще изпратите и магнитни вибрации, които със сигурност ще подобрят съществуващата романтична връзка, ако сте обвързани. Като допълнителен бонус, ще изглеждате и ще се чувствате по-красиви от всякога.


Скорпион

Поздравления, Скорпиони! Току-що спечелихте от космическата лотария. Юпитер, планетата на експанзията и изобилието, ще се премести във вашия знак във вторник. До 8 ноември 2018 година ще може да се радвате на нейното положително влияние. Обвързаните Скорпиони ще могат да задълбочат взаимоотношенията си. Ако търсите нова любов, скоро може да я срещнете.

 

Стрелец

Стрелците ще бъдат критикувани от приятел по отношение на любовта. Истината е, че той или тя не искат да допуснете стари грешки, особено ако ваша бивша половинка напомни за себе си. Добрата новина е, че някои в социалния ви кръг може да ви запознае с интересна личност.
 

Козирог

Ако любовта и социалният ви живот се нуждаят от чист въздух, имате късмет. Юпитер ще се премести във вашия 11-и дом на приятелството и работата, този вторник. Положителното му влияние ще се задържи в продължение на цели 13 месеца.
Възможно е вие и ваш приятел да започнете любовна връзка, това не важи само за необвързаните. Помислете дали този любовен риск си заслужава.

 

Водолей

Ако напоследък с любимия човек сте били попаднали в рутина, двамата ще поискате малко повече приключения. За щастие, Вселената е готова да ви помогне. Отпуснете се и се наслаждавайте на миговете заедно. Необвързаните водолеи имат шанс за интересно запознанство.
 

Риби

Обвързаните Риби ще се радват на щастливи финансови развития. Това може да означава и нови придобивки, като кола, дом, дори ремонт или ваканция. Необвързаните Риби ще получат покана за повече страсти, засега на сексуално ниво.

 

Четете още Седмичен хороскоп за 9-15 октомври

Коментари

Новини Варна