Юпитер в Скорпион - добри възможности за бизнес
Период на пречистване и разширяване на съзнанието и възгледите ви
Публикувана: 10 Oct 2017 | 10:32

Дойде време Юпитер да смени знака си. На 10 октомври Юпитер преминава от Везни в Скорпион и ще продължи да се движи там около една година - до 8 ноември 2018 г., пише Дарик.

 

Юпитер, като позитивна планета, свързана с изобилието, добрите възможности и успеха в знака на Скорпиона ще даде същите възможности в сферата на бизнеса, финансови теми, работа с банки, заеми, кредити, по-крупен бизнес.

 

Скорпионът е знак, който е изключително свързан с окултното, невидимото и духовното, така че Юпитер в този знак ще даде големи сили за трансформация и освобождаване от това, което ви ограничава в мисленето и поведението. Това могат да са наследствени модели, страхове, всякакви блокажи.

 

Юпитер в Скорпион пречиства и помага за разширяването на съзнанието и възгледите ви.


Най облагодетелствани, разбира се, ще бъдат хората със слънчев знак и асцендент в Скорпион, както и тези, които имат лични планети в този знак. Това се вижда в индивидуалния ви хороскоп.

 

На добри възможности и хармонично стечение на обстоятелствата могат да се радват и зодиите Рак и Риби.

 

Това не означава, че за останалите няма да се случи нищо хубаво.

 

Юпитер се движи в Скорпион за всички знаци и ще даде добри перспективи и възможности за развитие и израстване в този доми или тази сфера от живота ви, където се намира в хороскопа ви зодия Скорпион.

 

Прочетете и Любовния си хороскоп за 9 – 15 октомври 2017

Седмичен хороскоп за 9-15 октомври

Коментари ( 0 )