IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
11:13 | 17 октомври 2017
Обновен: 02:27 | 25 април 2024

Trendhim – новият мъжки стил

По материала работи: Пламен Янков
Trendhim – новият мъжки стил

Винаги се е обръщало повече внимание на дамската мода, отколкото на мъжката. Влизате в който и да е магазин и дамската част винаги е в пъти по-голяма от мъжката. Това е и една от причините модата да е запазена най-вече за дамите. Някога чудили ли сте се защо се казва, че мъжете не харесват модата? Може би защото не им се отдава същото внимание, както на нежния пол. Разбира се, има изключения и в света на модата.

 

Trendhim – компания за мъжки аксесоари, поставя мъжете в центъра на модата със само един клик, без да излизате от вкъщи, благодарение на техния онлайн магазин.

 

Себастиан и Микел – основателите на Trendhim решават, че е време да бъде обърнато достатъчно внимание на мъжката мода и на безупречното облужване на клиенти. Точно така се заражда компанията за мъжки аксесоари. В началото започват да продават гердани и гривни за мъже, но с времето продуктовата гама се увеличава толкова много, че им се налага да наемат огромен склад за всичките чанти, часовници, вратовръзки, папийонки, грижа за брада и още много други.

 

Trendhim се отличава с висококачествени продукти и услуги, като вече предлагат и своя собствена линия аксесоари. „Нашата главна цел е клиентите ни да чувстват, че Trendhim е техния магазин и продуктите, които предлагаме, са техния стил“ – казва Себастиан.

Коментари

Новини Варна