IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
10:01 | 19 октомври 2017
Обновен: 13:58 | 20 април 2024

Фики и Гюлджан вдигнаха сватба

Младоженците очакват син през март догодина

По материала работи: Пламен Янков
Снимки Facebook

Фики Стораро и неговата избраница Гюлджан се врекоха като и двамата бяха пременени в бяло. Пищната рокля на булката определено привлече вниманието на приятелите им, отбелязва tialoto.bg.


Двамата вдигнаха тежка сватба, на която се стекоха десетки приятели на младоженците, включително и голяма част от звездите в попфолка.

 

Кумове на младото семейство станаха Галена и нейният съпруг Галин.


След подписването Гюлджан настъпи Фики, но при разчупването на питката той взе по-голямото парче, така че не е ясно кой ще командва в къщата им.

 


 

Последва даряването на подаръците. Първи на сцената излязоха Тони Стораро и съпругата му. Човека глас каза, че освен, че им дават живота си, са им подарили апартамента, в който вече живеят и един автомобил на, както той се изрази „дъщеря му“, защото той снаха не иска, иска дъщеря.


Автомобилът си има и мисия – в нея да се вози внукът му. И тук дойде новината на вечерта. Младите влюбени за първи път официално признаха, че очакват мъжка рожба, която ще се появи около рождения ден на Фики – 3 март, и ще носи името на дядо си Тунчер, но ще го наричат като него Тони.


Както можеше и да се очаква, купонът се вихри до малките часове в столичен хотел като за настроението на гостите се погрижиха колеги на младия певец и оркестри на живо.


По традиция първият танц бе за младоженците, след което на дансинга настана веселба, в която чупките в кръста преобладаваха.


Макар и в напреднала бременност, фолкпевицата Деси Слава също уважи тържеството и излезе на дансинга.

Коментари

Новини Варна