IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
13:42 | 19 октомври 2017
Обновен: 19:54 | 26 април 2024

Женски хороскоп за 2018-та

Какво да очакват представителките на различните зодии от новата година

По материала работи: manager
Женски хороскоп за 2018-та

Овен


Годината ще бъде особено благосклонна във финансово отношение към жените до 35 годишна възраст. За тях ще възникнат различни нови възможности: по-добре платена работа, развитие на печеливш бизнес, фермерство и др.


Момичетата и младите жени Овен могат да бъдат изненадани от една неочаквана печалба. 


2018 ще изненада мнозина от вас със зачеването или раждането на дете или внуче. За някои от вас ще възникне неочаквана  възможност за осиновяване на дете, за менторска дейност или попечителство.


Обществената и политическата дейност на жените Овен, както и техните публични изяви ще са подложени на различен натиск. Ще има отлагане, забавяне на ангажименти и обещания. Ще ви бъде трудно ще контролирате подобни събития.
 

Телец


Много силна година ще имат жените Телец над 35 години. 


Нещата понякога ще стават неочаквано и определено по най-добрия за вас начин. 


Изненадата на 2018 за някои ще бъде свързана с неочаквани пари, за други с важен документ (или договор), а за трети с нов бизнес, план или позиция. 


Очакванията ви за любовния ви живот през годината ще са далеч от действителността. Оставете естествения развой на събитията. Опитайте се да приемете това, което живота ще ви даде през 2018. Не търсете отговори, които сами ще намерите в близкото си бъдеще. 


Близнаци


Изненадите, които 2018 ще подготви за дамите Близнаци, ще имат връзка с нови приятелства със странни или популярни личности, с неочаквани пари или финансов документ във ваша полза (изгода). 


Годината ще ви даде голямо разнообразие от възможности в една или друга сфера на живота. Важното за вас ще бъде да отсявате правилно истинските и перспективните неща от тези, които ще ви донесат бърз но временен успех. 


Не се впечатлявайте от примамливи предложения, защото те няма да са това, което вие очаквате. Имайте вяра в собствената си съдба и хубавите неща в живота ви определено ще се случат. 


През тази година по-добрите финансови или материални възможности за вас ще имат някаква връзка с друго населено място, с хора от различни градове, държави или националности. 


Може да постигнете финансов успех или по-добре платена работа чрез дейности свързани с пътуване, туризъм, далечни връзки, чуждестранни клиенти и компании и др. 


Годината няма да е от най-благоприятните за раждане на дете. Тези от вас, които ще са в очакване на такова ще имат наследник със силен и твърд характер, понякога с прояви на повече инат или самонадеяност. 


Рак


В хороскопа на младите жени Рак има знак за една по-голяма чувствителност, по-скоро  свръхемоционалност, която може да предизвика нежелани спорове и конфликти. Независимо дали правотата е на ваша страна, подходът за нейното налагане ще е погрешен. Като цяло за вас, млади дами 2018 ще е време на конкретни успехи и напредък, но в голяма степен зависими от собствения ви самоконтрол. 


През 2018 ще преживеете с по-голямо безпокойство една промяна в работата, която всъщност ще е успешна за вас. Каквото и да предприемете през тази година ще е за хубаво според вашите собствени разбирания. 


Избягвайте да правите предварителни планове за пари, които ще очаквате да получите от различни източници. В повечето случаи ще става така, че в нещо ще останете излъгани, а друго ще ви изненадва приятно. 


Избягвайте несигурни или неясни, нелегални източници на доходи - нищо добро няма да дойде от тях. 


Лъв


За родените под знака Лъв, основните събития през 2018 ще имат винаги връзка със семейството или с роднини от близо и далеч. С много неща или хора ще се разделите. За много неща ще имате повод да се зарадвате. На много неща или хора вие самите ще обърнете гръб, за да реализирате така важната за вас промяна в живота. Някои жени Лъв ще могат да се облагодетелствуват финансово по един или друг начин чрез жена. 


С какво ще ви изненада приятно 2018? Преди всичко чрез работата или бизнеса ви. Там ще възникнат нови или интересни възможности. Ще възникнат неочаквани предложения или шансове. Но внимавайте! Конфликт свързан със заплата, може да създаде неприятности в дома или на работа. Може да направите разходи, които да се окажат твърде рисковани, нерентабилни и да ви причинят загуба. 


Дева


Във финансов план годината ще изиска много разум в разходите, като това особено важни за младите жени Дева. 


Иначе пред вас представителките на зодия Дева е година, която вие ще запомните с различни преживявания свързани с пътуване. Може да посетите екзотични или непознати места. Може да се преместите да живеете в друг град или държава. Може да се завърнете в родината си след период на престой извън нейните граници. Сега ще имате интересни, полезни и впечатляващи контакти с хора от най-различни места. 


В любовта Ви няма да има нито само слънчеви дни, нито само бури. Вие ще преминете и през двете. Не правете планове и не притискайте партньора си да взема решения или да прави неща, за които той не е готов. Вие може сами да натоварите връзката си с негативни емоции, затова оставете някои неща да намерят своето време за да се случат. 


Везни


Изненадата за 2018 за представителките на зодия Везни ще е свързана с пътуване, което ще е особено важно за жените над 35 годишна възраст.


Жените до 35 годишна възраст ще получат важно предложение или покана, което ще е в основата на една голяма житейска промяна. 
В професионален и бизнес план 2018 ще ви даде сериозни поводи за размисъл относно една необходима за вас промяна. 


На работното ви място ще се струпат твърде много неприятности или вие ще чувствате твърде много негативна енергия около себе си. 


2018 ще бъде благоприятна година за всичко свързано със семейството ви, особено ако имате вече сте създали свое собствено. 


Скорпион


Изненадата за младите жени Скорпион през 2018 година ще бъде въвличането им в една неприятна ситуация. Нейното развитие обаче ще се обърне изненадващо в благоприятна ситуация за постигане на някакъв напредък, успех, нов старт. 


През годината за мнозина ще възникнат благоприятни възможности за работа в чужбина или работа с чуждестранна компания, с чужденци и др. 


Очакванията ви свързани с професионалното ви развитие: кариера или бизнес в голяма степен ще имат шанс да се случат, така както вие сте си поставили за цел. 


През годината ще възникне неочаквана възможност да продадете или закупите нещо, което има важно значение за вас. Изненади могат да дойдат чрез материална придобивка, пари или финансов документ. 


Ако имате романтична връзка (без брак) внимавайте в общите си финансови интереси или инвестиции. Въобще през тази година бъдете много разумни и практични във финансовите си дела. Не е време за финансови действие на база доверие или дадена дума (обещание).


Стрелец


През 2018-та кариерата или образованието на момичетата или младите жени Стрелец ще върви в градивна посока с разкриване на нови възможности и постигане на успехи. 


През годината на преден план ще излязат идеи или развитие на ваш семеен бизнес или бизнес на ваши родители или деца. Това ще бъде една благоприятна година за подобни планове и действия. Ще имате възможност да се възползвате и от помощта на полезни или влиятелни хора. 


Тази година доходите в семейството ви от работа определено ще нараснат. 

 
Изненадата на 2018 по някаквъ начин ще бъде свързана с бременност, с бебе или с дете. 

 

Козирог


Младите жени Козирог ще трябва по-внимателно да подбират приятелите си през 2018-та, особено от женски пол. През тази година ще сте обект на нежелани клюки и интриги във ваш ущърб. 


Избягвайте финаносви отношения с приятели, като даване или искане на заем, обща инвестиция и др. 


Тази година ще има силно материално значение за вас. Вие по един или друг начин ще успеете да се зарадвате на една крупна придобивка. Ще получите помощ от родственици от страна на партньора ви или чрез наследство. 


Ще имате късмет ако в плановете ви за 2018 са включени нов дом, нова кола, нова мебел и др. 


През 2018 голяма част от очакванията ви свързани със семейството или с брака ви ще успеят да се реализират. Ако планирате брак - това е вашата година. 


Ако желаете дете - не отлагайте плановете си, за по-благоприятно време (поради професионални ангажименти или финансови затруднения).


Водолей


През 2018-та жените Водолей над 35 годишна възраст ще се зарадват на голям свой успех или изпълнено желание, мечта свързана с по-голяма или скъпоструваща придобивка. Като цяло финансово годината не вещае затруднения или трусове за вас. Ще сте част от един финансов успех на ваши приятели или роднини, който те ще споделят с вас. 


Любовният ви живот през 2018 ще е интересен, но ще ви поставя често различни дилеми за разрешаване. Някои от вас ще търсят материална и финансова стабилност в партньора, който трябва да изберат за  себе си. Това може да се окаже определящо, за тези от вас, които са поставени пред избор между повече от един обожатели. 


През тази година ще имат значителни шансове за професионално издигане. Някои от вас неочаквано ще вземат решение да приемат предложение за нова работа. Други ще започнат нов бизнес или нова дейност. 


Годината ще благоприятства хората на държавна служба, тези които имат собствен бизнес или са ангажирани с обществена дейност. 


Риби


През 2018-та година важна роля в живота на младите жени Риби ще изиграе баща или друг възрастен роднина от мъжки пол. Ще получите важна помощ, съвет или шанс чрез такъв човек, защото пред вас е година на промени. Те ще са свързани предимно с местоживеене, месторабота или със семейния ви статус.


Имате голям шанс да смените работното си място, да започнете нова степен на обучение или нов бизнес. 


Изненадите през годината ще са най-различни, но особено внимание обърнете, когато имате работа с финансови документи. Възможно е да се самозаблудите в очакванията си. Ако кандидатствате за заем бъдете сигурни, че разбирате правилно условията по неговото погасяване. Ако сключвате нов трудов договор обърнете внимание не само на заплатата, но и на възможните наказания, глоби и др. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

Новини Варна