IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
15:56 | 20 октомври 2017
Обновен: 15:28 | 2 април 2024

3-те най-безкористни зодии

Кои поставят другите пред себе си?

По материала работи: Пламен Янков
3-те най-безкористни зодии

Вероятно всеки има поне един човек в живота си, който смята, че светът се върти около него. Тези хора могат да бъдат досадни по очарователно неприятен начин.


Когато някой има твърде голяма увереност и чувството, че е най-важният, понякога изглежда по-лесно просто да се съгласите с него. Ако мислят, че са толкова страхотни, най-вероятно е така. Проблемът е, че около тези хора може да се чувствате сякаш не съществувате.


От друга страна обаче има и такива, които отделят цялото си внимание на другите, загърбвайки себе си. Те могат да ви слушат с часове, без да се опитат да отклонят вниманието към себе си.


Кои са най-безкористните в зодиака?


Рак

Родените под този знак могат да са емоционални, но не мислят, че чувствата им са по-важни от тези на другите. Раците са много любящи и са склонни да поставят нуждите на други хора пред своите.


Когато правят добро на някой друг, не очакват нищо в замяна. Целта им не е да бъдат възхвалявани и възнаградени, те го правят, защото за тях това е правилно и по този начин разбират живота.


Козирог

Козирозите са много мъдри и практични, за да бъдат обсебени от себе си. Те разбират как работи светът и не вярват, че потребностите им са по-важни от тези на другите.

 

Те може да се фокусират прекалено много върху работата и целите си, а поведението им да се обърка с егоцентричност. Искат това, което правят, да бъде на разположение на всички, а не само за тях.


Риби

Рибите са твърде безкористни, за да бъдат егоцентрични. Всъщност, представителите на тази зодия могат да са малко по-егоцентрични, когато става дума за самосъхранение. На тях лесно може да се повлияе, а самите те са много опрощаващи, така че са склонни да поставят другите на първо място.


Рибите са и силно интуитивни – усещат точно от какво се нуждаят другите. Родените под този знак са състрадателни, любезни и рядко се поставят на първо място. Никога не биха направили нещо, което би злепоставило някой друг, дори и да могат да се възползват от това.

tialoto.bg

Коментари

Новини Варна