Продукти:
3 броя пилешки гърди
250-300 г настъргана моцарела
100 г пармезан
2 буркана доматен сос по ваш избор
сол
брашно
3-4 яйца
Приготвяне:
Овкусете със сол пилешките гърди. Разрежете всяка по дължината, така че да се получи нещо като джоб, който да напълните с настърганата моцарела. Притиснете добре краищата и внимателно оваляйте вече напълнените меса в брашно. След това в разбитите яйца и накрая в в галетата. Изпържете ги в добре загрята мазнина.
В тавичка за печене сложете на дъното една част от доматения сос. Върху него подредете пилешките гърди, намажете ги с останалите домати и поръсете с настърган пармезан. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 20 минути.
az-jenata.bg
Четете още: Маракуята прави костите здрави и подсилва имунитета
Коментари