Трите зодии със свръхестествени способности
Какво вещаят звездите?
Публикувана: 16 Nov 2017 | 13:00

Под влияние на техните планети, тези зодии са получили някои характеристики, които за другите могат да бъдат донякъде приемливи или най- малкото неразбрани.

 

Водолей

Не разбирате този знак на бъдещето? Не се и опитвайте. Това е напразно. Водолеят има сериозни вярвания, които след известно време могат да бъдат проявени, че са наистина реалистични и постижими, но дори след няколко десетилетия. Този знак има високи умствени способности. Не би било зле в бележник да съхраните някои от техните идеи, а ако успеете и да ги отгатнете, ето ви шанс да достигнете до вашето "дърво, на което растат пари", защото Водолеят стреми към това да бъде разбран и материалните неща не го вълнуват.

 

Риби

Въпреки че те се считат за най-емоционален знак, Рибата всъщност е много нестабилна. Въпреки това техните визии за бъдещето почти винаги са неопровержими. Те имат визуални и предсказващи способности. Погледнете представителите на този знак в очите и ако очите им не са изключително ярки, тогава те трябва да са доста странни. Знайте, че тяхната интуиция е на изключително високо ниво, че дори и с най-убедителните лъжи не можете да ги измамите или да заблудите.

 

Козирог

Този знак е като айсберг. Той е непонятен за околностите, поради липсата на реакции и имунитета му, дори и в най-драматичните сцени и обстоятелства в живота. Повечето хора остават изненадани от студеното им отношение. От друга страна, въпреки всичко, има хора, които ги обичат много. И това е наистина озадачаващо. За да разберем какво точно чувства един Козирог, трябва да имате свръхестествени способности.

 

Блиц

 

Още по темата: Хороскоп за 16 ноември на тв Черно море

Коментари ( 0 )