IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Живот
11:20 | 22 ноември 2017
Обновен: 00:52 | 21 април 2024

Омъжена за дърво: „Това е най-добрият секс, който съм правила“

Не можем да избираме в кого ще се влюбим...

По материала работи: Пламен Янков
Омъжена за дърво: „Това е най-добрият секс, който съм правила“

Не можем да избираме в кого ще се влюбим. Това най-добре личи от примера на 33-годишната Ема МакКейб, която планира да прекара остатъка от живота си с една …топола.

 

Ема МакКейб планира да прекара остатъка от живота си с една ...топола

 

Ема казва, че дървото, което е кръстила Тим, й дава всичкото внимание, което й е потребно. Съща така жената изтъква, че сексът й с Тим е най-добрият, който някога е изпитвала.

 

Семейството й не одобрява тази меко казано необичайна връзка, но на Ема не й пука, тъй като „Тим е любовта на живота й“, отбелязват от ljubopitno.com. Преди да намери щастие в любовта си с тополата, МакКейб е имала няколко неуспешни връзки, но сега планира да се венчае за дървото.

 

Предполага се, че тази странна любов се дължи на психическото заболяване на младата жена, наречено дендрофилия – сексуално влечение към дървета. Тук не може да става дума за истински секс, но възбудата може да се получи дори само от стоене край дървото, говорене с него, галене, целуване…

Коментари

Новини Варна