IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
11:05 | 1 декември 2017
Обновен: 18:28 | 22 март 2024

Нина Добрев заряза Глен. Замени го с писател

Професионалните ангажименти – причина за охладнелите им отношения

По материала работи: Пламен Янков
Нина Добрев и Глен Пауъл. Снимка: Instagram

Нина Добрев може би се е разделила с приятеля си Глен Пауъл. Миналата седмица актрисата бе забелязана в компанията на писателя Гари Мантуш, пише tialoto.bg.


Актрисата и публицистът излизали от ресторант и се държали за ръце. Това поражда слуховете, че звездата от „Дневникът на вампира“ се е разделила с гаджето си.


Оказва се, че в отношенията на актьорите наистина има разрив. Според E! News двойката е направила пауза в романтичната си връзка.


„Официална раздяла не е имало, но всеки от тях има свой живот. Нина е заета в нов проект, сега графикът ѝ е много плътен. Те практически не се виждат“, отбелязва източник пред изданието.


Друг техен познат също коментира връзката им: „Те се виждат от време на време, но чувствата им са охладнели, заради многото им ангажименти“. За връзка между Нина и Глен се заговори през юли.


По-рано звездата от „Дневникът на вампира“ се срещаше с друг колега – Остин Стоуел от „Мостът на шпионите“. Двамата се разделиха заради професионалните си ангажименти.

Коментари

Новини Варна