IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Живот
08:46 | 4 декември 2017
Обновен: 07:58 | 16 април 2024

Седмичен любовен хoроскоп за 4 – 10 декември 2017-а

Страсти за Скорпионите

По материала работи: Слав Велев
Седмичен любовен хoроскоп за 4 – 10 декември 2017-а

В първата седмица на декември ще усетим ретроградното влияние на Меркурий. За някои представители на зодиака това означава повече конфликти, разминавания с мнението на половинката. Но новият месец ще започне и с повече сексуални вълнения. За кои зодии, вижте в любовния ни хороскоп.

 

Овен

Уважаеми Овни, събудете се, защото декември започва за вас с много страст. Изкушенията ще ви преследват, а вие ще имате желание по-често да оставате насаме с любимия човек. Настроени сте романтично, Вселената ще помогне за подобряването на сексуалния ви потенциал и така ще се задържите чак до 26 януари 2018.

 

Телец

Телците ще положат доста усилия да направят нещата между тях и партньора още по-интересни. Ще покажат, че сексът за тях е приоритет и ще стоят далеч от проблемите. Искате да имате още по-силни и вълнуващи моменти, сексуалната ви връзка да достигне нови нива. Не само сте амбициозни в тази посока, но и ще успеете да постигнете любовните си цели.

 

Близнаци

Миналата седмица Меркурий зае ретроградна позиция в партньорския ви сектор, но неговите неблагоприятни влияния в любовния живот ще започнете да усещате тази седмица. Един разочароващ разговор в сряда, може да ви накара да се чувствате така, сякаш се разминавате с половинката си.

Най-добре е да не повдигате теми, които не резонират с любимия човек. Никога няма да бъдете на едно мнение по всички въпроси. Бъдете реалисти и избягвайте споровете тази седмица. Ако сте необвързани, секси среща с колега ще остави във вас желанието за още.

 

Рак

Секси вибрациите са навсякъде за вас, уважаеми Раци! Марс ще се премести във вашия сектор на романтиката за първи път от почти две години и така ще се задържи до 26 януари 2018 г. Този транзит е известен с това, че стимулира страстите и вие със сигурност ще го забележите.

Самотните Раци имат шанс да запълнят празнотата с някого, с когото ще преживеят приятни сексуални мигове. Това може да се превърне и в сериозна връзка, но първо ще започне с любовни искри. Обвързаните представители на зодията ще могат да задоволят своите сексуални апетити.

 

 

Лъв

Любовният ви живот тази седмица ще ви накара да се замислите по отношение на това, което ви се случва или не. Ако имате половинка, може да се запитате дали духовната ви връзка е достатъчно силна или не. Необвързаните Лъвове ще направят редица изводи за това, което им се е случило във връзките изобщо.

 

Дева

Новият месец започва със семейни проблеми за Девите. Половинката ви може да попадне в конфликтна ситуация с роднини. Опитайте се да потушите положението и да прекарате повече време насаме с любимия човек. Необвързаните Деви ще говорят много повече за секса, дълбочината и интимността в отношенията. На кого? На всеки, който слуша.

 

Везни

Везните ще се сблъскат с битовизми. Сякаш ще ви бъде трудно да разпределите домакинските задължения, отговорностите като цяло. В резултат на това и двамата ще се почувствате объркани и раздразнени. Още тази седмица помислете върху начина ви на комуникация и какво е необходимо, за да я подобрите.

 

Скорпион

Марс ще влезе в знака на Скорпион за първи път от две години и ще се задържи така почти до края на януари 2018-а година. Това ще даде невероятен тласък на вашата мотивация, както и на либидото ви. Ще преследвате всичко, което ще накара сърцето ви да бие силно и това ще бъде забелязано от хората край вас. Ако сте необвързани, но има някой, който ви е впечатлил, време е да направите първата крачка. Няма да съжалявате.

 

Стрелец

С Меркурий, който сега е напълно ретрограден в знака ви, любовта няма да върви особено гладко и така ще е до края на месеца. С него или нея, сякаш разговаряте на чужд език. Най-доброто, което можете да направите за връзката си сега, е да се освободите от нуждата да бъдете прави на всяка цена. Вместо това, просто позволете на любовния ви живот да се носи по течението, без да усложнявате ситуацията.

 

Козирог

Романтични заплитания, това ви очаква в първата седмица на декември, уважаеми Козирози. Вашият отказ да видите реалността във връзката ви може да се окаже проблем. Възможно е да има нещо, което се случва в любовния ви живот, нещо, което ви дава фалшива надежда. Направете всичко възможно, за да изясните всички въпроси, които ви вълнуват, в противен случай само ще се изложите на страдания.

 

Водолей

От 3 декември Меркурий зае ретроградна позиция, а той е владетел на вашия романтичен сектор. Тази седмица той ще направи много връзки с други планети, а това ще ви помогне да преоцените къде се намирате, когато става въпрос за настоящия ви партньор, или ако сте необвързани ще помислите върху това.

Обвързаните представители на зодията да обърнат внимание на комуникацията и по-малко да споделят с приятели.

 

Риби

Ако по някакъв начин работата ви е свързана с половинката ви, може да бъдете изправени пред дилема и това да попречи на успеха ви. Това може да засегне и любовния ви живот и да се окаже, че с половинката не гледате през един и същи обектив на взаимоотношенията ви. Добрата новина е, че проблемите биха могли да бъдат разрешени.

 

az-jenata.bg

 

Четете още:   

Коментари

Новини Варна