IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
09:53 | 10 декември 2017
Обновен: 18:40 | 22 март 2024

Любовен хороскоп за 2018 г.

Символът на следващата 2018 г. ще бъде Жълтото земно куче. Той благоприятства любовните и семейни отношения. Вижте как ще повлияе на връзките Ви

По материала работи: manager
Любовен хороскоп за 2018 г.

Овен

 

От март 2018 г. и нататък ще сте фокусирани главно върху любовта. Ще започнете да се замисляте за връзката си и за следващите крачки, които трябва да предприемете. Отношенията ви ще станат по-зрели, но трябва да внимавате как се отнасяте с любимия човек. Възможно е да нараните чувствата му, дори да не сте го искали. В любовта ние можем да нараняваме, но и да бъдем наранявани. Успехът на връзката ви през 2018 г. зависи от това дали ще подобрите комуникацията помежду си и дали ще се вслушате в чуждите желания, или ще останете все така твърдоглави в някои отношения. Най-важното събития през годината ще е преминаването на Юпитер в дома на любовта. Планетата ще остане там цели 9 месеца, така че това неминуемо ще се отрази на връзките ви. През този период ще имате безброй възможности нови взаимоотношения и от вас зависи дали ще се възползвате. Ако сте необвързани, ще имате най-добра възможност от 12 години насам за започване на връзка. Само че трябва за запомните, че Юпитер не е Дядо Коледа, който магически ще ни подари това, за което сме си мечтали. Ще трябва да се потрудите. Ако искате да откриете любовта – не стоите по цял ден вкъщи, с надеждата, че той ще почука на вратата. Излизайте, потърсете нови познанства и Юпитер ще направи всичко възможно, за да ви помогне да откриете правилния човек. Ако сте обвързани, през новата година ще направите няколко смели крачки, за да затвърдите любовта си и връзката ви ще премине на един по-сериозен етап. Ако сте обвързани, но от много време не виждате бъдеще с този човек, Юпитер ще ви помогне да продължите напред. Единствено трябва да се уверите, че си тръгвате по правилните причини. Понякога планети като Юпитер обичат да си играят с нашите емоции и ни карат да взимаме прибързани решения. Ако се чувствате ограничени във връзката си или смятате, че не се на правилния път, поговорете с партньора си, обсъдете възможни решения на проблемите и тогава вземете решението. Не трябва да правите компромиси със себе си, но трябва да бъдете и разумни. Защото понякога копнеем за свобода, а после осъзнаваме, че сме искали нещо съвсем различно.

 

Телец

 

През 2018 г. Нептун преминава през сектора на приятелството, което означава, че можете да имате проблеми. Ще попаднете в заплетени ситуации, породени от недоразумения. Ще трябва да бъдете дипломатични и внимателни, за да ги разрешите. Най-доброто време за откриване на нови приятели и за заздравяване на старите познанства ще е от средата на февруари до средата на март и отново през декември. Тогава не би трябвало да имате проблеми и ще преживеете няколко вълнуващи приключения с приятелите ви. Колкото до любовта... 2017 г. няма да е много розова за вас, Телци. Сатурн преминава през 8-ми дом, от което ще пострада сексуалният ви живот. Ще правите по-малко секс, затова поне се старайте всеки път да е качествен. Обръщайте повече внимание на половинката си и разрешавайте проблемите дипломатично. Уран ще премине през 12-ти дом, което означава, че някои Телци ще се впуснат в любовни афери.

 

Близнаци

 

Рози и любовни писма ви очакват през първите 9 месеца на годината. Юпитер ви е подготвил цяла върволица от кандидати за сърцето ви, така че ви очакват изкушение на всяка крачка. Ако сте необвързани, оглеждайте се внимателно и дайте шанс на поне няколко обожатели, защото не се знае какво ще стане. През годината ще имате множество възможности да посетите някои страхотни събития – концерти, тържества и дори партита, на който ще се запознаете с известни личности. На тези места ще направите някои важни контакти, затова поработете върху имиджа си. Сега е моментът да инвестирате в нов гардероб или да се поглезите с няколко разкрасителни процедури. Стилните дрехи и новата прическа ще се отплатят. Близнаците със сериозни връзки ще са заети да мислят за деца. Някои ще станат родители за пръв път, други ще се решат да прибавят още един член към семейството. Близнаците с вече пораснали деца ще изживеят няколко незабравими семейни ваканции. Връзките на Близнаците с децата им ще са чудесни, но не можем да кажем същото за тези с партньорите им. Сатурн ще е в 7-ми дом, който отговаря за брака - точно срещу техния зодиакален знак. Тези противопоставяния предизвикват след себе си проблеми и спорове. Затова Близнаците трябва да са подготвени за проблеми в брака или в други важни за тях взаимоотношения. Ще трябва да работят усилено, за да запазят мира и разбирателството. Близнаците, които се чувстват нещастни във връзката си, ще намерят сили да я прекратят. Раздялата няма да е съвсем безболезнена и безпроблемна, но те трябва да са силни и да продължат напред. Всякакви проблеми трябва да отшумят до средата на декември. Тогава обвързаните Близнаци ще намерят спокойствие, а необвързаните ще се замислят за сериозна връзка. 2017 г. ще е интересна и по отношение на приятелските ви взаимоотношения. Уран ще е в дома на приятелството, което със сигурност ще ви повлияе. Очаквайте изненадващи новини от приятели, спорове с най-добрите ви приятели и много хора, които ще ви търсят за съвет и подкрепа. През 2017 г. човек от миналото може да се завърне в живота ви, но той ще е коренно различен. Възможно е да ви създаде проблеми и финансови грижи, затова бъдете внимателни. Според хороскопа ви е възможно да срещнете нов човек, който мигновено да ви заплени, което ще ви попречи да видите и тъмните му страни. Не се доверявайте лесно и стойте нащрек.

 

Вижте още: 2018-а – Годината на жълтото земно куче

 

Рак

 

Юпитер ще се намира в 4-ти дом и ще остане там цели 9 месеца, което ще засили нуждата ви да бъдете със семейството си. Много от вас ще направят големи промени в дома си – ще започнат дългоочакван ремонт или ще си купят ново жилище. Юпитер ще повлияе и върху разбирането ви за „дом“. Може би през 2018 г. ще осъзнаете, че не сте на правилното място и ще искате да потърсите нов дом. Много е вероятно дори да се преместите в чужбина, за да откриете себе си. Юпитер навлиза във вашия 5-ти дом на 10 октомври. Това ще е идеалното време да си вземете ваканция и да си починете. В този период ви очакват много забавления и приятни емоции, свързани с любов, пътувания, изкуство и пазарувания. Затова бъдете готови за един чудесен период, който напълно сте си заслужили след дългото чакане. През октомври ще бъдете и особено креативни, а всеки ваш проект ще се увенчае с успех. Според прогнозите ще трябва да обърнете особено внимание на доверието и честността във връзката ви, ако те липсват – взаимоотношенията ви ще се разклатят. Но не ви очакват големи проблеми, защото Венера ще е на ваша страна. Ще научите и много ценни уроци от любимия си. Тази година той може да изисква повече внимание. Много е вероятно да се разболее и да трябва да се грижите за него, или ще е изправен пред трудни решения в професията си и вие ще трябва да го подкрепите. Каквито и предизвикателства да ви е подготвила 2018 г., вие ще се справите и ще научите много за себе си и околните. Най-важно ще бъде да не се затваряте в себе си и да потърсите помощ, когато имате нужда.

 

Лъв

 

През януари ви очаква ново начало. Тогава ще преосмислите взаимоотношенията си с половинката ви и е добре да сте напълно откровени със себе си – той ли е онзи, когото търсите в живота? Ако сте необвързани, ще сте фокусирани върху търсенето на любовта през цялата година. Обаче не очаквайте мигновен успех, защото нещата няма да се наредят толкова бързо и лесно. Едва през втората половина на годината ще срещнете потенциален партньор. Лъвовете, които имат връзка и през януари са осъзнали, че искат да останат с този човек, ще преминат на един по-сериозен етап от връзката им. Сатурн е в 5-ти дом и точно това ще ви подтикне да бъдете по-отдадени. За някои ще е време да се замислят за деца и брак. Годината ще е изключително важна, защото Сатурн не е бил в този ваш дом от 28 години и затова трябва да сте сигурни, че сте с правилния партньор. Пети дом отговаря за страстта, насладата и креативността. Затова, освен любовни вълнения, ви очакват и по-професионални. Време е да се впуснете в ново начинания или да последвате своя страст – тази смелост ще ви се отплати. Тази година просто никой няма да може да ви спре. Сатурн в 5-ти дом може да има и негативен ефект – на моменти ще се чувствате така, сякаш не ви обичат и оценяват достатъчно, но тайната на любовта е, че трябва да я раздавате, за да я получавате. През 2018 г. ще се научите как да обичате, без да очаквате отплата и съвсем скоро всичко ще се нареди. Ако преминете през раздяла, тя ще бъде тежка, но ще ви даде много ценни уроци. 2018 г. ще е изпълнена и с много приятни семейни емоции. Ще се свържете с роднини, които отдавна не сте виждали и ще се сдобрите със стари приятели. След 10 октомври Юпитер навлиза в дома на семейството, затова края на годината ще е идеалното време за семейни вечери и подновяване на стари контакти.

 

Вижте още: Женски хороскоп за 2018-та

 

Дева

 

През 2018 г. Плутон ще навлезе в дома на либидото и страстта. Това означа, че ви очаква година на вълнуващи сексуални преживявания, но не използвайте секса като начин да контролирате партньора си – това ще ви изиграе лоша шега. Нептун пък ще навлезе в дома, отговарящ за връзките. Това най-вероятно ще се отрази на комуникацията с половинката ви. Трудно ще се разбирате с партньора ви, а някои от решенията му ще ви се сторят странни. Истината е, че любимият ви се променя и вие трябва да сте подготвени за тази промяна. Годината ще е благоприятна за заздравяване на други ваши връзки – тези с родителите и приятелите ви. Ако наскоро сте имали проблеми с родителите си – сега е моментът да ги изгладите. Ще започнете нови приятелства, защото ще откриете сходства и близки интереси у хора, за които преди сте си мислели, че нямат нищо общо с вас. Необвързаните Деви ще открият любовта на неочаквани места.

 

Везни

 

В началото на годината ще се чувствате енергични и романтично настроени. Всички необвързани Везни ще започнат да се отглеждат за потенциален партньор. Стрелите на Купидон могат да ви пронижат по всяко време, но трябва да сте внимателни – ако сте родени през октомври е силно вероятно да се влюбите в човек, за когото имате твърде идеалистични представи. Обсъдете новото си увлечения с приятелите – те ще ви отворят очите. През 2018 г. Уран ще премине през вашия 7-ми дом, което ще ви донесе нови познанства. Някои от тези хора ще ви дарят с много вълнуващи мигове, но други ще предизвикат напрежения в живота ви. Каквито и да са тези хора обаче, не можете да очаквате дългосрочни взаимоотношения с тях, защото Уран винаги е бил непредвидим и обича понякога да си играе с нас. Насладете се на щастливите моменти, но не бързайте да правите планове. Около 28 март, когато новолунието ще е във вашия дом, отговарящ за връзките, ще сте по-наясно със себе си и връзката, в която сте в момента. Много е вероятно да се разделите с партньора си или да осъзнаете, че сте готови за сериозна връзка. Важното е да използвате периода около това новолуние за личностно развитие. Четете повече книги, отдайте се на хобитата си и работете върху себе си. Прогнозите показват, че много Везни ще сменят дома си или ще се задомят.

 

Скорпион

 

През 2018 г. Нептун ще е в 5-ти дом, отговарящ за любовта. Нептун е планетата на илюзиите и идеалистичните очаквания, затова трябва да сте внимателни. През тази година ще сте по-доверчиви и ще гледате на света през розови очила. Този наивен идеализъм може да ви донесе само главоболия. 5-ти дом освен това е домът на романтиката и креативността, което означава, че през 2018 г. ще искате много от любимия си, а когато не отговаря на високите ви очаквания, ще сте силно разочаровани и дори наранени. Ако търсите перфектната любов, ще останете с празни ръце, затова се опитайте да бъдете реалисти и да не очаквате невъзможното от любимия ви човек. Вместо да търсите идеалната половинка, през този период е добре да се фокусирате върху себе си. Отдайте се на хобито си, запишете са на курс, четете повече книги. Тези занимания ще ви заредят с енергия и ще изпълнят сърцето ви с щастие. В края на годината Юпитер ще се премести в 1-ви дом, което ще ви направи магнит за околните. Това е най-добрият период за започването на нова връзка. Ако не сте щастливи със сегашния си партньор, Юпитер ще ви помогне да продължите напред. Ако сте необвързани от дълго време, тогава ще е моментът да се оглеждате за подходящ кандидат. Търсете мъж, който е самоуверен и успешен в кариерата си. Той ще е пътувал много и ще притежава интересен характер. Трудно ще е да го пропуснете, но все пак дръжте очите си широко отворени. Според прогнозите ретроградната Венера ще навлезе във вашия дом на любовта от 3 април до 15 април. Тя още повече ще замъгли погледа ви и ще ви направи податливи към лъжите на някои мъже. Ако връзката ви се струва твърде хубава, за да е истина, може би ще е време да се замислите дали отново не сте си сложили розовите очила.

 

Вижте още: Феноменален успех в кариерата през 2018 г. за представителите на 6 от зодиите

 

Стрелец

 

Според прогнозите трябва да очаквате неочакваното. За съжаление според звездите ви очакват няколко разочарования, затова не бързайте да отдавате сърцето си на първия срещнат, който е събудил интереса ви. Някои от вас ще се чувстват авантюристично настроени и ще търсят тръпката навсякъде. Обаче трябва да внимавате, Уран ще бъде в 5-ти дом, отговарящ за любовта и креативността. Това означава, че ще преживеете множество флиртове, ще хлътнете по няколко мъже, но всяко увлечение ще си остане... просто увлечение. Не очаквайте сериозни връзки, просто се забавлявайте. Въпреки че необвързаните от вас няма да срещнат подходящ партньор, годината ще бъде благоприятна за заздравяване на една също толкова важна връзка – тази със самите вас. Ще откриете нови ваши таланти, ще се запишете на курс и ще се отдадете на хобито си. Сега е моментът да грабите от живота с пълни шепи. Юпитер все още ще бъде в 11-ти дом. Благодарение на него ще се запознаете с нови влиятелни хора, които ще ви помогнат в бъдещите начинания. Ще срещнете хора, с които мигновено ще си допаднете и ще създадете силна връзка. Но помнете, че това е домът на приятелството, а не на любовта, не очаквайте тези нови приятелства да се превърнат в любовта на живота ви. Най-добрият съвет, който можем да дадем на всички необвързани Стрелци, е да се забавлявате и да се развивате, съвсем скоро любовта сама ще ви намери.

 

Козирог

 

През октомври Юпитер ще навлезе в дома на приятелството, което означава, че ви очакват много нови познанства. Някои от тях ще останат трайни за цял живот. Според звездите сега е моментът да си намислите три желания, защото Юпитер ще бъде много благосклонен и ще изпълни поне едно от тях. Необвързаните Козирози имат голям шанс да срещнат сродната си душа, но за целта трябва да излизат повече и да търсят повече контакти. Запишете са на нов курс или семинар, бъдете смели и направете първата крачка. Никога не знаете с кого ще ви събере съдбата. Обвързаните от вас трябва да се подготвят за промени в семейното положение. Наяве ще излязат дълго пазени тайни, които ще предизвикат турбуленция в живота ви.

 

Водолей

 

През 2018 г. не се очаква някоя от важните планети да премине през вашия 7-ми дом – този на любовта, затова не очаквайте кардинални промени. Вместо на любовта, ще обръщате повече внимание на себе си и своето развитие. Ако сте обвързани, много лесно ще избухвате и това ще доведе до конфликти. Уран ще премине през вашия 3-ти дом, което трябва да ви подскаже, че ще получите изненадващи новини от ваши роднини. Много е вероятно човек от вашето минало да се завърне в живота ви. Освен това Уран в 3-ти дом може да означава и голяма покупка – нова кола, нов апартамент или дори нов музикален инструмент. Сатурн ще се намира в дома на приятелството, така че планирайте повече срещи с компанията. Понякога ще ви се струва, че приятелите ви ви пренебрегват или са на път да задълбочат връзките си, заради което вие се чувствате изолирани. Забравете за тези пагубни мисли и се наслаждавайте на тяхната компания, защото тази година сте предопределени да играете лидерската роля в приятелския ви кръг.

 

Риби

 

През 2018 г. ще сте по-заети с професионалното ви развитие и семейният ви живот ще е на втори план. Често ще забравяте любимите ви хора, но това ще е голяма грешка. Бъдете организирани и планирайте срещите си предварително, записвайте си в календара рождените дни и специалните поводи, за да не нараните нечии чувства. Не трябва да се фокусирате само върху кариерата, защото няма да забележите пробойните във връзката ви. Ще назреят конфликти, с които трудно ще се справите, защото сте затрупани от работа, стресирани и уморени сте. Ще се стремите да бъдете перфектни, но няма как да го постигнете. Нашият съвет е да се отдавате по-често на почивка и да обръщате внимание на любимите си хора. Въпреки че годината няма да ви се размине без няколко скандала, тя няма да е съвсем лоша в любовно отношение, защото Юпитер е в дома на... секса! Точно така, очаква ви една бурна година и между чаршафите. Необвързаните от вас ще привличат смели и авантюристични мъже.Лошото е, че вероятността такива горещи увлечения да преминат в нещо сериозно, е много, много малка. Забавлявайте се, но не бързайте да се влюбвате. Юпитер ще напусне този дом през октомври, така че след това ще получите възможност за по-сериозна връзка.

 

от donews.biz

 

Вижте още: 5-те зодии с голям шанс за брак през 2018

 

Феноменален успех в кариерата през 2018 г. за представителите на 6 от зодиите

 

Коментари

Новини Варна