IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
13:03 | 10 декември 2017
Обновен: 21:11 | 24 март 2024

Никол Шерцингер: Teнисът вече е любимият ми спорт

Приятелката на Григор разкрива, че преди да се запознае с него, изобщо не разбирала какво се случва на корта

По материала работи: Слав Велев
Никол Шерцингер: Teнисът вече е любимият ми спорт

Приятелката на Григор Димитров Никол Шерцингер разкри, че преди да се запознае с него, не е разбирала нищо от тенис. Сега обаче нещата коренно са се променили и вече това е любимият спорт на певицата.

 

"Тенисът вече е любимият ми спорт. Преди да се запозная с Григор не знаех нищо за него. За пръв път гледах тенис по време на негов мач", разкри Шерцингер пред списание Reveal, цитирана от sportal.bg.

 

Тя сподели още, че планира да прекара Коледните празници заедно с българина и семейството си в дома си в Лос Анджелис. Освен това певицата разкри и други любопитни факти от връзката си с Димитров.

 

"Идеалната вечер за нас се изразява в дълга разходка, която да завърши с прекрасна вечеря. Обичам хубавата храна. След това може да изгледаме и някоя романтична комедия, а накрая да си поговорим с чаша вино и хубава музика", каза още Никол.

 

"В момента основното ми желание е да правя музика. Независимо от всичко. Това ще е основното ми занимание през следващата година. Отворена съм за възможността за събиране с колежките от Pussycat Dolls. За момента няма нищо потвърдено, но има подобен вариант. Ще бъде наистина забавно, ако се случи", завърши певицата.

Коментари

Новини Варна