IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Живот
09:54 | 11 декември 2017
Обновен: 18:26 | 28 март 2024

Ники Илиев и Саня се разделиха

Любовната идилия между актьорите приключи, пазят имидж заради работата

По материала работи: Пламен Янков
Снимка Instagram

Ники Илиев и Саня Борисова са разделени от няколко месеца, разкри пред Tialoto.bg близък до родната звездна двойка. Двамата не се разбирали и скандалите помежду им се превърнали в ежедневие.


Актьорите вдигнаха скромна сватба с около 70 души през август 2012. Двамата бяха считани за една от най-романтичните и здрави двойки у нас, тъй като не спираха да демонстрират любовта си публично. Освен това те имат и доста общи професионални проекти („Чужденецът“, „Живи легенди“), които увековечиха под някаква форма любовта им и на екрана.


През последните месеци звездите имали сериозни проблеми и се карали често, което е станало и причина за раздялата им. Актьорите не живеят под един покрив от есента, но още не е ясно дали това ще еволюира в развод или още има шанс да спасят брака си.


Макар и не често, в момента Ники и Саня могат да бъдат забелязани на публични места като двойка, но това е единствено в името на последният им общ филм – „Нокаут, или всичко, което тя написа“. Негов сценарист и продуцент е Илиев, а в главната роля влиза Борисова. Лентата излиза на големия екран в началото на януари.

Коментари

Mimi ( преди 2 години )
Много дълго са издържали! Цели 6 години!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна