IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Живот
17:39 | 16 декември 2017
Обновен: 12:45 | 26 април 2024

Класация: Най-силните зодии

Които животът никога не сломява

По материала работи: Борис Проданов
Класация: Най-силните зодии

Въпросът относно силата на характера е много относителен. Някои хора смятат за сила способността да печелиш битки, други пък смятат, че е важно да можеш да довършваш започнатото докрай. 

 

Истината е, че всеки е силен в нещо и слаб в друго. Възможно ли е слабостта ни да е точно в нашата сила? Вманиачавайки се в някаква цел, понякога хората пропускат ценни моменти, робувайки на нежеланието да се откажат от своята битка.

 

И все пак, сред нашите близки, приятели и познати се открояват хора със силна воля, които не се предават и за тях отстъплението не е решение. Обикновено такива личности биват наричани „силни“. Ето кои са най-силните зодиакални знаци в астрологията:

 

1. Лъв
 
Лъвовете са изключително съсредоточени върху себе си. Те постоянно се „наблюдават“ и внимават да не би нещо да ги дразни, натоварва и притеснява.
 
Те обикновено са в добро настроение, тъй като имат високо самочувствие и се радват на неотразимата си същност.
 
Лъвовете не са повърхностни хора и могат да се задълбочат в проблемите на другите ако искат, но те не искат. Чуждата болка не ги вълнува и те не обичат да се нагърбват със задачи, които не носят ползва за тях самите.

 
Лъвовете са мързеливи и обичат да си почиват, а другите обикновено са нагърбени със задачите и работата им.
 
Те имат силно чувство за самосъхранение и умеят да продължават напред бързо, след всяко разочарование. Дори да бъдат изоставени от голямата си любов, те няма да страдат в самота, а бързо ще си намерят някой нов.

2. Скорпион
 
Скорпионите винаги си гледат интереса. За тях е непростимо, ако позволят някой да ги мине дори с най-дребното нещо.
 
Тъй като винаги гледат изгодата, не се налага да се жертват за някого и да правят компромис със себе си.
 
Скорпионите са много егоцентрични и самодостатъчни. Те имат нужда от другите само понякога, когато им е скучно или им трябва нещо. Ето защо те не се озовават в положение на зависимост и съобразяване.
 
Скорпионите гонят целите си упорито и докрай – ако се налага, чакат подходящия момент дори с години. Способни са на подли номера, за да постигнат своето, но и за да накажат другия.

3. Овен
 
Овните са егоисти и умеят винаги да поставят себе си пред другите. Това им осигурява добра защита, тъй като не може да им бъде вменено чувство на вина.
 
Освен това Овните са упорити и не се отказват от целите си. Гонят интереса си до дупка и не се отчайват от разочарования, защото са оптимисти.

 

Овните не се задълбочават много в разни проблеми и това им помага да излизат бързо от трудните ситуации, без да са понесли емоционални поражения.

 
Те не се интересуват от чуждото мнение и винаги вървят по своя път. Внимателни са за здравословното си състояние и умеят да се грижат за себе си.

 

teenproblem.net

 

Още по темата:  16 декември ще съсипе настроението на 3 зодии
 

Коментари

Новини Варна