IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Живот
20:23 | 3 януари 2018
Обновен: 04:57 | 28 март 2024

6 супер странни неща, които жените харесват в мъжете

Изпъкналите вени са признак, че тренират усилено и се стремят да изглеждат добре, и не само...

По материала работи: Пламен Янков
6 супер странни неща, които жените харесват в мъжете

Не всички жени търсят перфектния на външен вид мъж, който да бъде заможен, добре сложен и възпитан. Някои  искат половинката до тях най-вече да ги разбира и обича. Те умеят да намират страхотни качества у всеки, защото знаят, че най-ценното е невидимо за очите.

 

Ето няколко изненадващи неща, които жените намират за секси:

 

Изпъкналите вени

Признак, че мъжете тренират усилено и се стремят да изглеждат добре, но и не само. Изпъкналите вени издават мъжката сила и мощ, за която всяка дама умира и истински търси в партньора си – най-вече силен и оправен човек, на когото може да разчита.

 

Биреното коремче

Няма шега, няма измама! Оказва се, че много жени си падат по бирените коремчета и това откровено ги привлича в противоположния пол. Мъже, може да дишате и да си похапвате спокойно, биреното коремче вече е секси!

 

Дълги пръсти

Красивите ръце са слабост на всяка жена. Първите неща, които една жена вижда в мъжа, са неговите ръце и обувките му. Хубавите ръце с дълги пръсти и гладка кожа подсказват за мъж, който държи на себе си и може да бъде грижовен и мил. Освен това има и няколко сексуални препратки, за които сами ще се сетите…

 

Шофьорските умения

Жените предпочитат сръчни джентълмени, които знаят как да се държат на пътя, карат спокойно и уверено. Напрегнатите шофьори създават стрес и лошо впечатление.

 

Срамежливостта

Всъщност много жени предпочитат срамежливи мъже, които не говорят много и не се перчат. За дамите това е доста секси! Освен това се чувстват спокойни и свободни да споделят повече със срамежливи мъже.

 

Липсата на коса

Оказва се, че за истинските дами косата няма значение. Много плешиви мъже са по-секси от мъже, които се радват на буйни коси. Реално мъжете без коса привличат дамите заради зрелия си вид и увереността им. Освен това има теория, че плешивите мъже са по-страстни и потентни в секса.

iwoman.bg

Коментари

Новини Варна