IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
21:47 | 3 януари 2018
Обновен: 08:36 | 20 април 2024

Три са зодиите, които искат да доминират в секса

И да се доказват

По материала работи: Пламен Янков
Три са зодиите, които искат да доминират в секса

Когато става дума за любовни ласки, някои хора държат да бъдат водещи, докато други предпочитат да си почиват и да се наслаждават на усещанията.


В повечето случаи хората спадат или в едната категория или в другата и не винаги този, който е по-активен определя как да се случват нещата в спалнята.

 

Понякога нещата не са така очевидни - възможно е пасивният партньор, който обича да се наслаждава, просто да дава насоки, възползвайки се от желанието на другия да се доказва.


Интересно е да разберем позицията на Марс и Венера. Марс е планетата на страстта и действието и обича да бъде водач, докато Венера е по-пасивна и внимателна.

 

Например ако един човек има силно влияние на Везни в своя хороскоп, той ще предпочита по-балансирани отношения в секса, а Скорпионът се свързва със сексуалността и страстта.

 

Ето кои са най-властните зодии в секса:


1. Лъв

Лъвовете са ловци и обичат да преследват обекта на желанията си. Те са самоуверени, имат голямо его и искат постоянно да се доказват. Огненият знак, управляват от слънцето, има нужда от възхищението на околните, а какво по-голямо признание от това да се представи забележително в спалнята?

 

Лъвовете обичат да поемат контрола в секса и да виждат партньора си в подчинено положение. Все пак те са царе, нали? Готови на всичко, за да получат комплименти и внимание, те стават лесни за манипулации. В желанието си да задоволят своите желания и да докажат възможностите си, Лъвовете не винаги се задълбочават в нуждите на партньора.

 

2. Скорпион

Той е уверен и не се притеснява да определя правилата. Скорпионът също има голямо его и за него да бъде най-добър е жизненоважен въпрос. Също като Лъва и той има нужда от одобрение и комплименти, макар да се прикрива понякога. Скорпионът обича да притежава партньора си и сексуалният акт е най-добрият начин да го покаже.

Водният знак задължително иска да командва в леглото, дори и да е в по-пасивна поза, а голямата страст, която изпитва често може да бъде сбъркана с любов.

 

3. Овен

Овните са управлявани от Марс, а това е мъжката планета, която има агресивна, активна и упорита енергия. Те имат нужда да бъдат активни, защото са страстни и много енергични. Неспокойната им природа не позволява да си почиват лениво в леглото, а ги кара да поемат контрола.

Овните са и много ревниви и искат да знаят, че са единствени и незаменими. За тях любовта е поредното състезание, а сексът - начин да докажат своите възможности.

Огненият, кардинален знак обича да бъде завоевател и обикновено е привлечен от по-пасивни и нерешителни партньори, които в неговите очи изглеждат недостъпни.

teenproblem.net

Коментари

Новини Варна