Вижте как реагират на кризи различните зодии
Как приемат нещата, щом стане трудно
Публикувана: 18 Jan 2018 | 15:19

Кризите са моментите в живота на всеки човек, в които той е поставен на изпитание, както физически, така и психически. Характерът на всеки се определя от това как реагира именно в тези ситуации. Успява ли да запази самообладание или избухва? Изразява ли емоциите си или се затваря в себе си? Оказва се, че зодията ни може да ни каже много за това. Всеки един зодиакален знак е различен. На всеки се налага рано или късно да преодолее дадена криза или изпада в затруднено положение. Вижте как различните зодии се справят с различните трудности и как приемат нещата, щом стане трудно.

 

Овен Овните са хора, които в каквато и да е ситуация никога не биха потърсили помощ. Те са силни и буквално няма неразрешен проблем за тях. Представителите на този зодиакален знак се справят винаги сами. Да потърсят помощ за тях е унизително.

 

Телец Телците са способни да приемат всяка криза и труден момент изключително панически. За тях и най-малкото нещо означава, че все едно живота свършва. Определено в такъв момент търсят човек, с който споделят паническото си състояние. А, ако се опитате да им обясните, че преувеличават, ще се обидят.

 

Близнаци Представителите на зодия Близнаци реагират на кризата като търсят някой да им помогне. По-точно, търсят хора, които вместо тях да се справят със създалия се проблем. Именно за това не се притесняват от кризисни ситуации. Винаги успяват да се измъкнат от тях.

 

Рак Раците, сблъсквайки се с дадена криза, обмислят много внимателно положението и им отнема много време, докато решат как ще действат, защото са стриктни. Преценяват добре ситуацията, за да са сигурни, че всичко е точно.


Лъв Лъвовете решават какво да правят и как да реагират, когато са сами и мислят на спокойствие. За това при изникнала криза или трудност, те предпочитат да се отдалечат, усамотят и да се отдадат на собствените си мисли в търсене на най-доброто решение.

 

Дева Често Девите се разочароват от момент на кризи. Задават си въпроси от сорта на: „Защо сега се случва като не е планирано?“ Когато се случи нещо подобно, обаче, предпочитат да се справят комплексно с даденото препятствие.


Везни Везните определено реагират на кризи като се скрият или избягат. Не мислят как да се реши проблема, а много често чакат той просто да отмине и да забравят за него. Често самите Везни си причиняват кризисни ситуации и проблеми. 

 

Скорпион Скорпиона така реагира и решава проблема, че не разбираш какво се случва. Той не обяснява, действа и има богато обкръжение от представители на всички зодии, от които може да помоли за помощ. Единствено той самия знае и разбира проблемите си и щом стане въпрос за разрешаването им, знае много добре какво трябва да направи.


Стрелец Стрелците все едно нямат проблеми и кризи. Типично за тях е да правят каквото мислят, без значение какво ще стане. Всичко преживяват и правят през пръсти. Обичат така да извъртат нещата, че винаги да са в тяхна полза.

 

Козирог Козирозите действат като по план. Реакциите им спрямо дадена криза, никога няма да си проличи явно, защото те действат внимателно и предварително обмислено. Те никога не избягват проблема, защото с това идва нов проблем.


Водолей Водолеите реагират на кризата с усмивка. Даже за тях всички е розово. Проблемът, пред който са изправени, за тях е даденост и с лекота я прескачат. Единственият вариант да се ядосат е, ако трябва чрез някой друг да си решат проблема.

 

Риби Рибите се наслаждават на проблема. Реакцията им за каквото и да е винаги положителна. Никога няма да ги видите разстроени или притеснени. Имат богато въображение и на кризите отговарят по лесен начин, който само те си знаят и разбират.

Actualno.com

Коментари ( 0 )