IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Живот
15:30 | 19 януари 2018
Обновен: 20:34 | 22 март 2024

14 неща, които интровертите няма да ви кажат

Вижте кои са те

По материала работи: Борис Проданов
14 неща, които интровертите няма да ви кажат

Интровертите са странни птици и понякога незаслужено се бъркат с темерутите. Всъщност тези хора също са мили и имат своите ценни качества и особености. Ето кои са те.
 

 

1. Вашият рожден ден не ни радва Изпитваме ужас от суматохата по избирането на подарък сред колегите, а не дай си Боже да бъдем поканени на парти с повече от пет души. Не, благодаря. 

 
 

 2. Моля, забравете и за нашия рожден ден Имаме няколко близки приятели, чиито поздравления са ни напълно достатъчно. Не обичаме да празнуваме шумно. Най-добрият празник за нас е тишината. 

 
 
 
3. Всъщност не ви слушаме, когато разказвате как сте прекарали уикенда Пълните ни главата с шум и излишна информация. Спестете ни я, ако е възможно. 
 
 
4. Ненавиждаме тълпата Многото хора ни уморяват. Понеже често сме емпатични сме изключително чувствителни към чуждата енергия и когато хората са много се преуморяваме.
 
 
5. Наистина не харесваме служебните мероприятия Трябва ни атмосфера, в която да чуваме собствените си мисли, не може да работим в навалица.
 
 
6. Преструваме се, че ви харесваме Не го приемайте лично, просто понякога честността причинява болка.
 
 
7. Работим отлично Самотата ни позволява да експериментираме с идеите си и да даваме воля на въображението си.
 
 
8. Предпочитаме писменото общуване. То ни дава възможност да получим необходимото без личен контакт. Живото общуване често ни обърква и после са ни нужни много усилия, за да се върнем на своята вълна. Затова ни се обаждайте само, когато въпросът е на живот и смърт.
 
 
9. Да, ние имаме приятели, които ни обичат. Интровертите имат нужда от други хора, както и другите хора имат нужда от интровертите. Ние нямаме проблем с общуването и дори понякога излизаме и се запознаваме с нови хора, но не приемаме всички.
 
 
10. Понякога за малко ставаме екстраверти Налага ни се, за да оцелеем. Може дори да станем звездата на вечерта. И това се помни дълго.
 
 
11. Не сме темерути Напротив, може да сме много забавни, разкрепостени и интересни, просто не с всеки.
 
 
12. Добре ни е сами В главата ни има цели светове, в които участваме в нашите си приключения, където си прекарваме страхотно.
 
 
13. Ненавиждаме празните приказки Няма какво да се обяснява тук.
 
 
14. Ако сме ви избрали - оценете го Държим на времето си и сме много придирчиви към хората, които допускаме в живота си. Вие сте наистина специални щом сме ви избрали.
 
 Actualno.com

Коментари

Новини Варна