IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
16:25 | 19 януари 2018
Обновен: 20:34 | 22 март 2024

Неща, които могат да разрушат брака

Сред най-популярните са хъркането, риболовът и вегетарианството

По материала работи: Борис Проданов
Неща, които могат да разрушат брака

В съвременния свят не само изневярата, финансовите проблеми или злоупотребата с алкохол могат да доведат до разрив в отношенията между партньорите.

 

Сред най-популярните мотиви за развод вече са хъркането, риболовът и вегетарианството, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на проучване, направено във Великобритания по поръчка на правната фирма "Горвинс".

 

Общият термин "неприемливо поведение", изтъкван като основание за искане за разтрогване на брака, в наши дни е придобил съвсем различно измерение, отбелязва Никола Макинис от фирмата, поръчала проучването.

 

Днес коренна промяна в поведението може да доведе до сериозно влошаване на отношенията между брачните партньори и до последвал развод.
 

Като основание съвременните хора често изтъкват мотиви като:

- хъркане

- пристрастяване към дадено хоби - риболов или колоездене

- съществена промяна в начина на живот - всекидневно посещение на залата за фитнес, преминаване към вегетарианство или веганство, отказ от млечни продукти и глутен.

 

Не липсват и хора, които изтъкват като мотив упорството на половинките си да продължат да пушат, склонността им да говорят твърде често по телефона или да прекарват времето си в интернет, неумението им да боравят с пари, политическите им възгледи, липсата на интимност или прекомерното желание за секс, неангажираността им с отглеждането на децата, неблагодарността.

vesti.bg

 

Коментари

Новини Варна