IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
19:07 | 19 януари 2018
Обновен: 10:53 | 23 април 2024

Телец и Водолей – различни, но живеещи един за друг

Понякога хората се питат дали изобщо нещо ги свързва

По материала работи: Пламен Янков
Телец и Водолей – различни, но живеещи един за друг

Интересни са връзките с хора, които много приличат на нас и такива, които са напълно различни. Подобни отношения могат да бъдат много полезни и от тях да се научим на важни житейски уроци.

 

В астрологията има знаци, които си приличат. Като например Водолей и Скорпион, Близнаци и Дева, Рак и Лъв и др. В подобни съюзи може да се срещне борба за надмощие и всеки от партньорите да се почувства неразбран и неоценен, но пък има несравним чар в това да срещнеш някой, който прилича на теб, а да се погледнеш отстрани може да се окаже много полезно.

 

В други случаи хората са много различни, дори понякога се питат дали изобщо нещо ги свързва. Но като откриваме качества, които ни липсват може да се научим на тях, подражавайки на нашия така различен познат.

 

Ето кои зодиакални двойки са много различни, но проявяват силен интерес един към друг:

 

Телец и Водолей

Още една комбинация, която изглежда много интереснa заради различията в характерите. Въпреки че и двата знака са неподвижни и имат сходство в непреклонния си нрав, те се различават в някои много важни качества.


Водолеят е много разсеян, той винаги е забравил нещо. Няма значение дали става дума за някаква вещ, задача, която е трябвало да свърши или нещо, което е смятал да сподели.

 

За разлика от него, земният Телец никога не забравя. Ако ви каже, че е забравил нещо - не му вярвайте. Тук има нещо гнило. Той забравя само когато това му влиза в интереса, защото много държи на вещите си и е методичен в плановете си, а там няма място за невнимание.

 

Чудесно би било, ако Водолеят успее да прихване малко от тази стабилност и да помисли колко по-лесен би бил животът му.

 

От друга страна въздушният знак не е никак материален. Той много обича да приказва, че си гледа интереса, но истината не винаги е такава. Всъщност Водолеят е готов да си даде всичко на другите, дори без да поиска нещо в замяна.

 

За разлика от него Телците си правят добре сметката и дори понякога прекалено се осланят на материалното. Добре е за тях да помислят дали не прекаляват, оставяйки на заден план други също много важни аспекти от живота.

 

Водолеите обикновено са много директни, което е чудесно, но понякога стават груби в желанието си да бъдат обективни и честни. Телците умеят да се изказват галантно и да бъдат любезни, дори ласкателни и често прикриват истинските си мисли и намерения.


Тук отново всеки има какво да научи, защото колкото и да е достойно не винаги трябва да говорим каквото ни мине през ума, а от друга страна не бива и да бъдем изкуствени.

 

Водолеите са мечтатели, те обичат да си представят света съвършен. Много трудно приемат житейските трудности, жестоката действителност и несправедливостта. Но за съжаление трябва да се потапяме в тази реалност, колкото и да не ни се иска, а Телецът умее това, дори живее там изцяло.

 

Телците са амбициозни и следват целите си безотказно. А какви са те? Съвсем реални, земни, материални и прости. Но от друга страна изискват много постоянство и хитрост. Телците умеят да плуват в морето на низките страсти, хорските пороци и лицемерието. Би било чудесно, ако се научат да се оставят на въображението и духовното.

teenproblem.net

Коментари

Новини Варна