IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Живот
17:45 | 19 януари 2018
Обновен: 09:13 | 11 април 2024

Три са зодиите, за които сексът е всичко

Животът им се върти около интимните им отношения

По материала работи: Пламен Янков
Три са зодиите, за които сексът е всичко

Има хора, които постоянно мислят за секс и животът им се върти около интимните им отношения. Хороскопът ни е една от големите причини за сексуалните ни желания или любовните ни отношения. Ето кои са 3-те зодии, които според звездите се отдават твърде много на секса!

 

Близнаци

Представителите на този знак обожават да сменят интимните си партньори и да опитват новото в креватната гимнастика. Склонни са да стигат до извращения и до крайни лимити в любовта. Във връзките си могат да прибягват до изневери с цел да разнообразят сексуалния си живот. За тях любовта се гради върху секса и ако им е скучно в леглото, то това не е добър знак. Отдават се изцяло на партньорите си в леглото и очакват същото от тях.

 

Водолей

Те са страстни любовници с авантюристичен дух. Търсят разкрепостени партньори, с които могат да споделят странните си интимни желания и прищявки. Представителите на тази зодия могат да изградят всяка своя връзка на сексуалните си желания и да направят всичко възможно да задоволят всяко свое желание и това на партньора си. За тях сериозните отношения се градят върху добър и редовен секс.

 

Стрелец

Много често представителите на тази зодия си падат по различните сексуални фетиши и мислят само за секс. За Стрелците сексът наистина е всичко. Няма как да бъдат с партньор, с когото отношенията им в леглото са скучни, еднообразни или не се получават. Избират прецизно интимните си партньори, защото това ги прави изключително щастливи. В леглото са бурни и страстни любовници и знаят как да задоволят партньорите си. Склонни са правят компромиси в любовта, но не и в секса.

iwoman.bg

Коментари

Новини Варна