IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
08:48 | 7 февруари 2018
Обновен: 19:49 | 10 април 2024

Хороскопът ви за 7 февруари

Какво вещаят звездите за днешния ден

По материала работи: Слав Велев
Хороскопът ви за 7 февруари

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

 

Всеки ден  Tialoto.bg ще ви предлага хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

 

Овен

 

На непредвидени затруднения ще се натъкнете, изпълнявайки служебните си задължения, а не е изключено обстановката на работното място като цяло да е твърде напрегната. Постарайте се да запазите спокойствие, защото причините са субективни. Отделете време за малко спорт, за да преборите умората.

 

Телец

 

Подредили сте задълженията си и знаете как да се справите с тях. В състояние сте да действате бързо и организирано. Не всички могат да влязат във вашия ритъм и не е изключено да чуете реплики на недоволство. Вършете си работата, излишно е да се обяснявате.

 

Близнаци

 

Ще се наложи да прегледате голямо количество информация и да „пресеете зърното от плявата“. Някой може да се опита да ви налага по-интензивно темпо на работа. Отклонете го незабавно, прибързаните действия ще са предпоставка за пропуск от ваша страна.

 

Рак

 

Ще ви хрумнат интересни варианти за решаване на някакъв професионален казус. Не разчитайте на по-възрастните си колеги, потърсете съдействие от по-младите. Ще се включат с ентусиазъм и даже ще дадат допълнителни предложения.

 

Лъв

 

Ще откриете несъответствие между свършена от вас работа и заплащането, което сте получили за нея. Прегледайте внимателно документите си и се опитайте да разберете на какво се дължи грешката. Все още разполагате с време за корекция.

 

Дева

 

В началото на деня може да се чувствате леко отпаднали. Направете кратка разходка на чист въздух, за да се ободрите, защото ще се наложи да се занимаете с организацията на някакво мероприятие. Уредете нещата документално преди да се захванете с практическата част.

 

Везни

 

Почти през целия ден ще се вкарвате в някакви недоразумения. Уточнявайте параметрите по новите задачи на работното място, за да не търпите критики. Не се намесвайте в конфликтите на близките си у дома, за да не попаднете в неблагоприятната роля на гръмоотвода.

 

Скорпион

 

Не давайте ухо на клюки. Някой умишлено ще се опита да навреди на личните ви отношения и ще ви съобщи „важна“ информация, пораждаща съмнения спрямо любимия човек. Не „тръгвайте с бутонките“, ако не сте проверили чутото.

 

Стрелец

 

Поведението на околните може да ви развали настроението. Не се опитвайте да променяте обстановката, всеки е с проблемите си. Ще се наложи да помогнете на любимия човек за уреждане на въпрос, свързан с роднини.

 

Козирог

 

Енергетиката ви е стабилна, заемете се с най-трудоемките и сложни дейности. С част от тях се занимавате от доста време. Ще получите резултат, благодарение на който ще подобрите отношенията си с някого.

 

Водолей

 

Професионалните занимания зависят от колективно решение. За съжаление околните ще са доста неуверени, непрекъснато ще променят позициите си и ще залитат от една крайност в друга. Оставете ги да се начудят. Ще намерите вещ, която мислите, че сте загубили.

 

Риби

 

Помислете за фигурата и здравето. Подходящо е да започнете прилагането на лека ежедневна спортна програма във вид на гимнастика, джогинг, упражнения за разтягане. Подходящо е да си изградите и балансиран хранителен режим. Ще е доста по-лесно, ако спечелите за идеята и любимия човек.

Коментари

Новини Варна