Как да впечатлите мъж според зодията му? - ДЕВА
Той няма да ви завлече в спалнята и няма да ви причини болка
Публикувана: 7 Feb 2018 | 0:06

Мъжът Дева прави впечатление на човек, който много сериозно контролира и владее своите емоции. Това много често може да се окаже маска, тези мъже са чувствителни, възприемчиви, чувствени и внимателни.

 

Той няма да ви завлече в спалнята и няма да ви причини болка, поне не физическа. Мъжът Дева прекалено много уважава жената, за да постъпи така. Може би заради факта, че този мъж трудно показва чувствата си, той често е привлечен от атрактивни и експресивни в своите емоции жени. Разбира се, той всячески се старае да избягва показване на чувства, особено на обществени места, това важи също така и за бурни сцени и кавги.

 

Прекалената емоционалност тревожи този мъж, но в същото време го привлича неудържимо, може би, затова любовния живот на мъжът Дева е динамичен и никога не протича толкова спокойно, колкото би му се искало.

 

Той самият е затворен и на моменти стеснителен, затова понякога може да се стори на дамите до него направо недостъпен, но тази сдържаност го прави разумен.

 

Той винаги усеща къде е границата между вашите емоции и неговите и никога не я преминава.

 

Жената, която се задържи за по-дълго време до този мъж трябва да покрива нормативите по неговите критерии. Едва ли това ще е някаква утеха, но мога да кажа следното: щом вашият мъж ви прави забележки и ви критикува-това е сигурен знак, че той ви обича и ви намира за най-доброто нещо около себе си, но иска да ви направи още по-съвършена и перфектна. В противен случай нямаше да ви обърне нито миг внимание.

Коментари ( 0 )