IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
00:05 | 7 февруари 2018
Обновен: 21:26 | 22 март 2024

Как да впечатлите мъж според зодията му? - ЛЪВ

Любовта с мъж Лъв може да ви замае

По материала работи: manager
Как да впечатлите мъж според зодията му? - ЛЪВ

Мъжът Лъв се влюбва лесно, но му е доста трудно да запази дълго време чувствата си. Той може да разлюби жената до себе си, така, както излиза от леглото.

 

Много ще сгрешите, обаче, ако решите, че Лъвът се отнася лекомислено към любовта, защото за него любовния роман никога не е незначителен, скучен или безразличен. Той вижда в любовта драма, велики страсти и невероятни емоции.

 

Никой представител на друга зодия не може с такава лекота да ви накара да повярвате в това, че вие двамата изповядвате най-истинската любов на света.

 

Любовта с мъж Лъв може да ви замае, но помнете, че в момента, в който света се завърти около вас, завесата пада и представлението свършва, главната героиня дори не е разбрала какво се случва това.

 

Лъвът няма да ви даде никакви обяснения. След време ще ви обясни, че е бил влюбен в някаква фантазия, а не във вас. Причината за изненадата му е, че в неговата приказка вие сте били принцесата, която е дарил с цялото царство. Когато от принцеса сте се превърнала в реална жена, той е заминал с белия си кон.

Коментари

Новини Варна