IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Живот
00:01 | 7 февруари 2018
Обновен: 21:25 | 22 март 2024

Как да впечатлите мъж според зодията му? - ОВЕН

Не казвайте на Овен, че искате време да обмислите нещата

По материала работи: manager
Как да впечатлите мъж според зодията му? - ОВЕН

Мъжът Овен е страстен и ако наистина много ви харесва, може дори да ви отвлече. Може да го впечатли истинска жена, която да го допълва в неговия вулкан от страсти. Ако сте изобретателна в подхода си и постоянно му показвате нови неща, ще задържите интереса му за дълго.

 

Трябва да бъдете искрена, защото Овните притежават чувствителност за всичко фалшиво. Безопасно е да започнете разговор на интелектуална тема. Те се мислят повече за хора на ума, отколкото на чувствата, и вярват, че ги уважавате, ако се доближавате до тях чрез интелигентността им.И те ще ви уважават, ако не се опитвате да ги командвате или да им налагате мнението си. Овните винаги търсят нещо възбуждащо. Те са оригинални и възприемат новите идеи. Да ги запознаете с нова идея, е най-сигурният път към техните чувства. След като имате уговорена среща с Овен, не закъснявайте, защото те много държат на точността.

 

Може да намерите мъжа Овен там, където има действие, и на места, където се случва нещо необичайно, например в бар със специална атмосфера, на по-нестандартен коктейл, екскурзия, обещаваща приключения. Той е ревнив и дори когато не може да ви притежава, очаква вярност и преданост. Ревнува от всички и от всичко.

 

Не казвайте на Овен, че искате време да обмислите нещата. От вас той иска да чува само една дума – „да“! Не се тревожете за това, което ще се получи после. След като веднъж ви е завел в спалнята, Овенът е нетърпелив да започне, но няма да ви разочарова и отегчи. 

Коментари

Новини Варна