Зодиите и любовта - БЛИЗНАЦИ
Глупостта на хората може да накара Близнаците да се почувстват неприятно и да им се прииска да сменят компанията
Публикувана: 9 Feb 2018 | 0:03

Близнаците препускат през живота.Те постоянно се притесняват да не пропуснат нещо си или да не закъснеят за някъде. Тези хора сменят настроението си всяка секунда и ако останете дълго време в тяхната компания, може да се почувствате странно заради чувството, че живеете с двама души едновременно. Трудно е да се намери подходящ партньор за Близнаците, защото на него ще му се наложи да притежава качествата на поне две личности или поне през по-голямата част от времето да е склонен да поддържа смислен разговор.

 

Някои от Близнаците може толкова да се изморят от комуникацията със самите себе си, че да потърсят мълчалив партньор–своята пълна противоположност.

 

За да установите постоянни взаимоотношения с Близнаци, ще ви трябва доста време. Въпреки това те могат да бъдат великолепни партньори, особено ако им предложите свободата да остават понякога сами със себе си и най-важното – интелектуалното ви ниво по никакъв начин не трябва да отстъпва на тяхното.

 

Глупостта на хората може да накара Близнаците да се почувстват неприятно и да им се прииска да сменят компанията. За да покорите Близнаци, началото на вашата връзка трябва да бъде интелектуално. Интересите на Близнаците са по-скоро разнообразни, отколкото задълбочени, те знаят по малко от всичко. Ако разбирате от работата си, това със сигурност ще им направи добро впечатление. Близнаците обичат да правят на своите приятели или любими нещо като тест за интелигентност. Ако успеете да го преминете, значи всичко е наред, ще ви дадат шанс

Коментари ( 0 )