IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
00:06 | 9 февруари 2018
Обновен: 21:33 | 22 март 2024

Зодиите и любовта - ДЕВА

Те са изключително надеждни

По материала работи: manager
Зодиите и любовта - ДЕВА

Девата избира партньора си по много критерии, като започнем от цвета на косата до философията на живота. Тя няма да падне под своето собствено ниво при избора на партньор, нито ще свали заради някого социалния си статус, още по-малко ще пожертва година спокойствие, заради минута щастие.

 

Най-доброто качество на Девите си остава вътрешната чистота. Те са изключително надеждни и могат да преодолеят всякакъв вид трудности, макар че, бидейки критични и прекалено добросъвестни, те са склонни към терзания и тревоги.

 

Девата се отличава с точната си преценка и най-вече със своята съобразителност. Това са най-добрите служители шефове-заради тяхната интуиция и разум.

 

Истинската Дева може и да ви се струва спокойна, дори на моменти далечна и недосегаема, защото се владее отлично, но това е само привидно. Дева е един от най-противоречивите зодиакални знаци. По природа те са недоверчиви и доста се боят да показват чувствата си на хората около тях.

 

Мъжете и жените от този знак ценят полезни и практични подаръци, те често имат някакво хоби и това ще ви улесни, ако искате да ги зарадвате.

Коментари

Новини Варна