Зодиите и любовта - ЛЪВ
Хората, родени под влияние на този знак искат по-специално внимание и уважение
Публикувана: 9 Feb 2018 | 0:05

Когато говорите на Лъв за любов, опитайте се да му обяснявате нещата подробно. Той заслужава да му отделите повече време. Може да започнете историята отдалече, например, че единствената звезда в слънчевата система е Слънцето-управителят на неговата зодия.Или още по-отдалече, че всемогъщият Аполон-създател на изкуствата, медицината и огнения лъв на вдъхновението е лично отговорен за щастието на Лъва. Или, че за разлика от другите в Зодиака, родените под знака Лъв са деца на Слънцето.

 

Хората, родени под влияние на този знак искат по-специално внимание и уважение. За тях са важни истинските причини за нещата, те мислят, говорят и усещат любовта с особен пламък. Те се влюбват спонтанно и от цялото си сърце. Родените под влияние на Лъв искат особено внимание и уважение, за тях е важно да са влюбени и затова винаги се връщат към емоциите на първата си любов. Заради нея могат да провалят всичките по-късни връзки в живота си, но е възможно именно тя да ги зареди с емоции за много други по-късни любовни преживявания, за които няма да им стигне цял един живот да разкажат.

 

Родените под знака Лъв са много щедри към обекта на чувствата си, при това не само мъжете, но и жените. Този знак управлява любовта от сърце и прави хората, родени под неговото влияние податливи на своята любвеобилна натура. Те много лесно попадат под чуждо влияние, защото са склонни много повече да слушат чувствата, отколкото разума. Лъвовете, по природа са прекрасни, чувствителни и любящи, но могат да бъдат егоисти, когато искат за себе си същото, което предлагат на партньорите си. 

Коментари ( 0 )