Зодиите и любовта - ОВЕН
Ако излезете с Овен, никога няма да знаете къде ще ви отвее вятърът
Публикувана: 9 Feb 2018 | 0:01

Овенът харесва директния подход. Той е победител както в спалнята, така и във всеки друг аспект на живота. Добре е да знаете: захващайте се с хора от тази зодия само ако ви стиска това състезание. Той е суетен и търси ласкателство, мъжът Овен е направо вглъбен в себе си.

 

Вашият приятел или съпруг е роден под знака Овен, добре! Трябва да знаете, че той е активен, агресивен и енергичен. Най-важно за него е движението, той може да бъде непрактичен и импулсивен, но същевременно е с въображение и динамичен.

 

Ако излезете с Овен, никога няма да знаете къде ще ви отвее вятърът, но където и да е, ще бъде вълнуващо. Вие го харесвате, защото хората, родени под този знак, притежават доминираща персоналност, която не се съобразява с правила и условности. Те могат да ви пожелаят на капака на колата, в асансьора или на работното място. Ако Овенът ви хареса, ще изпитате истинска жар в любовта, ако обаче не ви хареса, може да ви нарани истински, както емоционално, така и физически. И още: не ви съветвам да му давате поводи за ревност, защото тогава ще изпитате истинския Марсов гняв.

Коментари ( 0 )