IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
00:08 | 9 февруари 2018
Обновен: 07:25 | 20 април 2024

Зодиите и любовта - СКОРПИОН

Скорпионът обича загадъчните взаимоотношения

По материала работи: manager
Зодиите и любовта - СКОРПИОН

В любовта при Скорпионите, както при лекарствата, има един страничен ефект – ревността. Тя е най-горчивото и отровно странично действие на иначе отдадения на любовта Скорпион. Това е цената, която той плаща за изпепеляващата и безрезервна любов, на която е способен.

 

Те искат изцяло да притежават човека до себе си, да знаят най-дълбоките емоции на душата му и всячески се стараят да го прекроят по свой модел, като междувременно не пропускат да подчертаят своята собствена самобитност и уникалност. Скорпионите не искат да са като другите, всяка съпоставка с някого приемат прекалено лично.

 

Разбира се, Скорпионът е един от най-сложните и тежки характери в зодиака (тези редове в по-голямата част от случаите той възприема по-скоро като комплимент). Той няма нужда от прости човешки отношенията като брак, деца, създаване на дом и семейство – твърде елементарни занимания за сложния му характер.

 

Скорпионът обича загадъчните взаимоотношения. Особено си пада по връзки, които предполагат нещо страстно, забранено и неочаквано. Той просто обича фаталната любов и ако във връзката ви няма никакви проблеми, ще си ги измисли сам и ще почне да ги решава. Къде съзнателно, къде подсъзнателно, той иска да знае, че всичко, което му се случва, е знак на съдбата, и това, което преживява, не е случайно.

 

Когато между вас, по някаква причина, възникне спор, по-добре се опитайте да туширате нещата, като приемете временно неговата гледна точка, но никога не се опитвайте да обърнете нещата на шега. Скорпионът няма да ви прости, ако се шегувате за негова сметка.

 

Тяхната преданост най-силно се изразява в приятелските отношения, те нямат много приятели, защото очакват същото в замяна. У дома Скорпионът създава спокойна атмосфера и е прекрасен глава на семейството, строг родител и взискателен към децата си.

Коментари

Новини Варна