IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Живот
00:09 | 9 февруари 2018
Обновен: 21:33 | 22 март 2024

Зодиите и любовта - СТРЕЛЕЦ

Стрелецът обича да разказва за любовта си

По материала работи: manager
Зодиите и любовта - СТРЕЛЕЦ

Ако сте се влюбили в Стрелец, през по-голямата част от времето ще си мислите, че обичате ненормалник. Днес се смее, утре плаче, сутрин ви посреща със саркастична усмивка, а вечер – с въодушевление. Днес се чувствате по-близки отвсякога, а на другия ден между вас има такава дистанция, че се чудите дали това е вашият любим. При Стрелеца смяната на настроенията е въпрос по-скоро на динамика, отколкото на емоция. За да го разберете, трябва наистина да го познавате добре и желанието ви за съжителство с него да идва от душата ви. Ако го накарате да повярва, че наистина може да направи много за другите, той ще сътвори чудеса.

 

Вашият Стрелец обича да разказва за любовта си и може да разтръби на всички за връзката ви и дори за най-интимните ви моменти. За него времето е относително понятие, което се измерва спрямо личните му победи. Колкото и странни да ви изглеждат целите му, помнете, че късметът винаги е на негова страна и той ги постига без проблем. В любовта хората, родени под този знак, „обстрелват” партньори с ентусиазъм, но в крайна сметка тяхна основна цел през целия им живот се оказва един-единствен обект.

Коментари

Новини Варна