Зодиите и любовта - ТЕЛЕЦ
Телецът определя стойността на всичко още с първия поглед
Публикувана: 9 Feb 2018 | 0:02

Търсенето на истинската любов е генералният мотив и движеща сила в живота на Телците. Те винаги започват да решават проблемите си от личните и любовните към деловите и служебните. Струва си да се опитате да накарате Телец да ви обича–той ще ви покаже истинските ценности на общуването, взаимоотношенията и правилните решения. Ще ви покаже света на фините изкуства, музиката, като изразяването на таланта за него често е история в първо лице. Разбира се, всичко това ще ви достави удоволствие. Животът ви ще бъде озарен от приятни моменти и рано или късно ще паднете в плен на идеята, че трябва да бъдете богати...

 

Енергията на Венера ще ви води към всичко изящно и красиво. Ще ви зарежда със съзидателната си сила и ще ви даде шанс да привличате спокойни заможни хора, които любезно ще ви предлагат да се погрижат за вашата материална стабилност.

 

Телецът определя стойността на всичко още с първия поглед. Привлечен е от всички форми на изкуството, а изразяването на собствените му таланти му доставя неописуемо удоволствие. Неговият живот е непрекъснат съзидателен процес, а ролята му в зодиака е роля на пазител, знаещ законите на привличането и натрупването.

Коментари ( 0 )