IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
00:07 | 9 февруари 2018
Обновен: 23:46 | 19 април 2024

Зодиите и любовта - ВЕЗНИ

За тях партньорските взаимоотношения са най-глобалният въпрос за решаване

По материала работи: manager
Зодиите и любовта - ВЕЗНИ

Везните запазват дистанцията, най-често просто за да поддържат равновесието. Те търсят златната среда, като в един момент могат да се наклонят рязко от едната крайност в другата.Te ценят любовта и винаги са склонни да търсят идеалния партньор. За съжаление, много от тях го търсят цял живот, като с това нараняват половинката си, или просто никога не го намират.

 

За тях партньорските взаимоотношения са най-глобалният въпрос за решаване. Ако знаете това, бракът с Везни ви е в кърпа вързан. За тях първата среща и първото впечатление са най-важни, нещо повече, те са определящи за бъдещото ви партньорство.Не се обличайте небрежно, защото Везните искат да се гордеят с човека до себе си.

 

Ако искате да впечатлите човек, роден под този зодиакален знак, е важно да покажете добър вкус. Ако сте го поканили в дома си, постарайте се да обезпечите подходяща атмосфера. Не бива да има прекалено силна музика или прекалено силно осветление, пригответе възхитителна храна, дори да ви се наложи да я поръчате от някой добър ресторант. Разбира се, не пропускайте да извадите за вечерята най-хубавия си сервиз.

Коментари

Новини Варна